Mediahotspots
Image default
Meubels

Geef je huis een robuuste look met een van de oude-eiken kasten

Het kiezen van de juiste meubelstukken in je huis is niet altijd even gemakkelijk. Welke stijl heb je in je huis en wat past daar goed bij. Oude-eiken kasten passen eigenlijk wel in ieder interieur en geven een warme en robuuste uitstraling. Doordat de oude-eiken kasten gemaakt zijn van onbewerkt hout, geven deze kasten je huis een bijzonder en stoere uitstraling 

Oude-eiken kasten zijn onbehandeld

De oude-eiken kasten worden gemaakt van hout dat over geheel de wereld wordt gevonden. Het hout heeft vaak een leven van al minimaal 100 jaar achter de rug. De oude-eiken kasten zijn dus altijd allemaal uniek. Er is geen een van de oude-eiken kasten hetzelfde, omdat er voor iedere oude-eiken kast een ander stuk hout gebruikt is. Tijdens de zoektocht naar het oude-eiken hout wordt gekeken welk hout het beste geschikt is om de kasten en eventueel andere meubelstukken van te maken. Zo kan het zijn dat het stuk hout zich niet leent voor een van de oude-eiken kasten, maar de vorm meer geschikt is om een salontafel van te creëren. Om de stijl van de oude-eiken kasten intact te houden, wordt het hout onbehandeld. Het wordt alleen vrij gemaakt van scherpe onderdelen. De oude-eiken kasten worden met vakkundigheid in elkaar gezet en het is iedere keer weer een verrassing wat voor kast er dit keer in elkaar wordt gezet. 

Assortiment in de winkel

Je kunt de oude-eiken kasten in een winkel bekijken om zo te zien of er al wat voor je tussen zit in het al bestaande assortiment. Je kunt aangeven wat voor soort oude-eiken kast je zou willen hebben, maar precies kan dit niet worden gemaakt. Dat is dus geheel afhankelijk van de materialen die over de hele wereld worden gevonden om de oude-eiken kasten in elkaar te zetten. Wel kan je een ontwerp aanleveren, waar het ongeveer om moet lijken.