Mediahotspots
Image default
Groothandel

Glazen deuren bestellen

Glazen deuren kopen? Ga ook voor stijl en comfort!
Een goed alternatief voor houten of kunststoffen deuren
Glazen deuren zijn een prachtig en steeds populairder wordend alternatief voor houten of kunststof deuren. Zowel in Nederlandse woningen als bedrijven is de glazen deur sinds enkele jaren dan ook bezig aan een gestage opmars. Maar wat maakt deze deuren zo gewild? Welke specifieke pluspunten hebben glazen deuren?

Veel lichtinval zorgt voor visueel groter huis
Een van de punten die glazen deuren voor hebben op andere deursoorten, is het feit dat een glasdeur veel licht doorlaat. Ruimtes die voorzien zijn een deur met glas zijn veel lichter dan kamers met dichte deuren. Dat betekent dat de verlichting minder vaak aan hoeft. Tegelijk heeft de extra lichtinval als effect dat het interieur ruimer oogt. Een huis met glazen deuren lijkt groter dan deze in het echt is.

Gratis warmte via het glas
Een glasdeur zorgt, en dat is met name lekker op koude, heldere winterdagen, dat er flink wat zonlicht naar innen valt. Naast licht betekent dit: gratis extra warmte. Uiteindelijk ga je daarom aan de stookkosten merken dat een glazen deur energie bespaart en daarmee kosten.

Geschikt voor elk interieurtype
Glazen deuren kun je gebruiken in elk interieurtype. In een boerderij met landelijke sfeer komen deze deuren goed uit de verf. Maar ook passen ze prima bij een moderne, eigentijdse woonstijl. Een glasdeur is tijdloos en te combineren met tal van materialen, zoals metaal, hout of kunststof. Een ideale deur voor creatieve geesten dus!

Glasdeuren zijn betrouwbare en veilige deuren
Het glas dat in glasdeuren wordt gebruikt, is erg sterk en betrouwbaar. Mocht het onverhoopt toch kapot knappen, dan valt het glas in kleine stukjes uit elkaar en is de kans op verwondingen nihil. Glasdeuren zijn dus veilige deuren!


Mogelijkheden om motieven en figuren aan te brengen

Een interessant voordeel van glazen deuren is het feit dat je er motieven, figuren en zelfs letters of cijfers op kunt laten aanbrengen door ze te zandstralen. De deur wordt hiermee nog specialer! Kijk voor meer informatie op Glaskoning.nl.