Mediahotspots
Image default
Mode en Kleding

Hoe kies je de leukste winterjas voor hem of haar?

Om te beginnen ga ik eerst uitleggen met welke zoekopdracht via Google je de beste resultaten krijgt.

Voor dames is het beste om het volgende in te typen: “winterjassen dames” Hiermee krijg je veel verschillende webwinkels met een uiteenlopend aanbod te zien. Wanneer je al weet wat voor model je wil aanschaffen type je gewoon het type model achter de zoekopdracht.

Als je opzoek ben naar een jas voor heren kan je het beste “winterjassen heren” intypen. Net als bij dames krijg je hiermee het grootste en een uiteenlopend aanbod herenjassen.

Een andere reden waarom ik adviseer om deze termen te gebruiken is als volgt: Omdat dit veel gezochte termen zijn is de concurrentie in de zoekmachines hierop het grootst. Daarom zijn de resultaten die hier naar boven komen vaak van wat bekendere bedrijven die al een reputatie hebben waardoor je makkelijker naar ervaringen over het artikel kunt zoeken die jij leuk vind.

Dit is belangrijk omdat je dan op voorhand al wat informatie kunt verzamelen over of de jas wel doet wat er word gezegd.

Dat gezegd te hebben gaan we snel door naar de reden waarvoor ik dit artikel schrijf.

Hoe zoek je de leukste winterjas die het beste bij jou past uit?

Wat je natuurlijk wilt als je een nieuwe winterjas zoekt is dat deze leuk staat en goed bij je past zodat je jezelf er lekker in voelt. Vaak eindig je met iets vergelijkbaars als wat je voorheen ook altijd droeg.

Maar voor diegene die van mode houden is dat natuurlijk niet genoeg!

Naast dat je jezelf er lekker in voelt wil je ook dat jouw nieuwe jas past bij de huidige mode. Om hiervoor te kunnen zorgen is vaak wat research vereist.

Zo kan je een aantal populaire mode blogs en letten op de trends. Een goede plek op te beginnen is de trends pagina op elle.nl.

Ook is het zo dat wanneer er een nieuwe mode trends aan zit te komen het assortiment van de fysieke winkels gaat veranderen. Je merkt vaak dat de kledingstukken die niet overeen komen met de nieuwe trends meer naar de achterkant van de winkels worden verplaatst en de kleding die wel overeenkomt meer naar voren.

Wanneer een nieuw seizoen begint kan je ook goed zien wat de aankomende trend gaat worden. Hoewel een trend door het publiek geaccepteerd moet worden is het eigenlijk toch wel vanzelf sprekend dat de kledingsoorten die het meest worden aangeboden vaak ook het meest worden verkocht (ik zeg vaak, niet altijd dus hou ook een beetje een paar actuele mode blogs in de gaten!).

Wat ook goed is om op te letten is de kleding en jassen die de mensen dragen op straat. Niet iedereen volgt de mode trends dus wil je deze tactiek als meetstaaf gebruiken moet je wel enige kennis hebben van de vorige modetrends om te voorkomen dat je een oude trend gaat volgen!~

Meestal is een modetrend door naar andere mensen te kijken het makkelijkste in een wat grotere stad zoals Amsterdam, Rotterdam, Almere enz enz. Omdat er veel jongere wonen en het wat hippere steden zijn worden modetrends op deze plekken vaak eerder opgepikt dan in de kleinere plaatsen.

Succes met het vinden van je niet winterjas!

http://www.fashionmix.nl/