Mediahotspots
Image default
Mode en Kleding

Wat te dragen tijdens een feestje?

Iedereen wilt er leuk uitzien op een feestje. Soms zijn er zelfs eisen op een feestje dat je er op een bepaalde manier uit moet zien om naar binnen te komen. Het is dan erg belangrijk dat je hieraan voldoet. Een belangrijk aspect van de outfit zijn dan ook de schoenen. Als er bijvoorbeeld ook een bepaalde eis voor de schoenen is dan is het goed om deze schoenen ook te dragen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je er gewoon leuk wilt uitziet en liever geen normale gympen wilt dragen. In deze blog worden er een aantal tips gegeven over wat je aan kan trekken tijdens een feestje. 

Hakken

Hakken zijn het soort schoenen wat het vaakst wordt aangetrokken door vrouwen. Hakken stralen elegantie uit en tegelijkertijd staat het erg chique. Er bestaan dan ook clubs waar er een regel geldt dat de vrouwen hakken moeten dragen. Als je hakken moet dragen maar nog niet zo goed weet hoe je daarmee moet lopen, laat staan dansen, dan kan je ervoor kiezen om hakken te nemen met een kleine hak. Het is wel belangrijk je je schoenen goed inloop voordat je met de hakken naar het feestje gaat. Je kan al snel blaren krijgen dus is het belangrijk dat je je schoenen inloopt. Tip: bekijk deze kleurrijke pumps van Shoelia

Gympen

Gympen worden tegenwoordig ook vaak gedragen tijdens een feestje. Vroeger was het zo dat iedereen er netjes gekleed uit moest zien dus dan droegen de mensen absoluut geen gympen. Het verschilt dan ook erg met feestje wat voor een soort gympen je kan dragen. Ook met je outfit is het verstandig om gympen aan te trekken die bij je outfit passen. Ook de kleur van de gympen kan bepalend zijn voor de outfit. Je moet er ook opletten dat je schoenen erg vies kunnen worden op een feestje. Hier ligt het er natuurlijk ook aan wat voor een feestje het is. Bij een festival heb je absoluut de kans dat je schoenen vies worden, maar bij een bedrijfsfeestje op kantoor heb je veel kleinere kans dat je schoenen vies worden. Zo kan je ook gemakkelijk kiezen welke schoenen je aantrekt die bijvoorbeeld vies mogen worden.