Mediahotspots
Image default
Auto's en Motoren

Honda Civic te koop

De Honda Civic kwam in 1972 voor het eerst van de band gerold in de Honda fabriek. Het was een kleine variatie van de Honda Civic die we tegenwoordig kennen (ongeveer de grote van de Mini) en kende slechts een 1,1 liter motor. De auto werd in 1979 al opgevolgd door de tweede generatie die iets groter was en ook ging voldoen aan de Clean Air Act die in de VS werd afgedwongen. Dit model had dan ook een aantal nieuwe innovaties en kende een aantal nieuwe verbeteringen. Tussen 1979 en 2017 gingen we door nog acht generaties van de Honda Civic heen. De modellen werden sportiever en daarmee ook bijna een halve meter langer dan de allereerste variant. 

 

De Honda Civic aanschaffen

De Honda Civic te koop aanbieden of juist kopen kan tegenwoordig allemaal gemakkelijk via het internet. Het is dan ook niet gek dat deze auto gemakkelijk verkrijgbaar is via het internet. Zo kan de Honda Civic zonder problemen online nieuw worden besteld via Honda en ook tweedehands worden gekocht via een van de vele autosites. Het is belangrijk om te kijken naar de verschillende generaties die hier worden aangeboden. Hierbij zul je zien dat na de achtste generatie een enorme omslag plaatsvond in het ontwerp. Veel mensen vinden de modellen na die tijd vele malen mooier en aantrekkelijker.

De Honda Civic goed verzekeren

Het is belangrijk om je auto goed te verzekeren en om ook gebruik te maken van een abonnement voor pechhulp. Stel, het is koud geweest, je staat op een parkeerplaats en de auto start niet. Dan is het prettig als je snel hulp in kunt schakelen en snel weer de weg op kunt. Er zijn allerlei mogelijkheden om je auto goed te verzekeren en hierbij heb je ook de mogelijkheid om te kijken naar wat er allemaal mogelijk is in combinatie met een goed abonnement voor de pechhulp.