Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Verwarmen op een duurzame manier dankzij elektrische boilers van DAT.

Verwarmen op een duurzame manier dankzij elektrische boilers van DAT.

U wilt op een duurzame manier uw water verwarmen? De nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers maken het mogelijk.

De elektrische boilers van DAT zijn voorzien van een smart controller. Deze smartcontroller zal de eerste zeven dagen uw persoonlijke verbruik meten om zichzelf op een zo energiezuinige manier te programmeren dmv gebruik te maken van een speciaal algoritme.

De DAT-Aparici ECO smart en de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler zijn on-line te koop bij elektrischeboiler.eu en zijn er in verschillende modellen en inhoud.

Er kan ook gekozen worden voor verschillende wattages; een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Wat ook perfect is voor campings, zomerhuisjes of grote projecten.

De DAT-Aparici Eficiente en de DAT-Aparici Eco smart zijn zeer energiezuinige boilers.

En beide elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal worden geplaatst.


Het verschil tussen de twee boilers is de vormgeving, de DAT-Aparici ECO smart is een rond model en de DAT-Aparici Eficiente is een platte boiler met een diepte van slechts 28 cm. Deze elektrische boiler kan door het strakke ontwerp in het zicht gehangen worden.
Dit model elektrische boiler heeft 2 tanken ieder met een eigen anode en eigen verwarmingselement.
Zo wordt het warmte verlies beperkt en heeft de boiler een snellere opwarmtijd.

Elektrische boilers zijn veel goedkoper in aanschaf dan gas ketels, vele male energiezuiniger en veel veiliger omdat er geen verbranding plaats vindt en geen kans dus op koolmonoxidevergiftiging. Bovendien kan de boiler in een ruimte geplaatst worden waar geen ventilatie aanwezig is, het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en water toevoer.

De boilers worden geleverd compleet met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

Alletwee de boilers hebben een energielabel B.

 

 

Bespaar op uw stroomkosten maar niet op luxe, gemak en kwaliteit.

Kijkt u ook eens op de website van elektrischeboiler.eu voor meer informatie over deze en vele andere elektrische boilers of elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/