Mediahotspots
Image default
Cadeau

Je kunt hier een origineel kraamcadeau kopen

Wil je een kraamcadeau kopen? Maar weet je niet wat je moet kiezen? Kijk dan vooral even bij Zilverdraakje in het assortiment. Bij deze winkel kan je namelijk het meest unieke en leuke kraamcadeau kopen. Of je nu gaat voor Disney baby spullen of voor verzilverde items; het kan allemaal. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je nooit een cadeau zal kopen dat iemand anders al gegeven heeft. Het sleutelwoord is dan ook: uniek. Zilverdraakje neemt de missie als aanbieder van de meest bijzondere kraamcadeaus zeer serieus. Je kan zelfs verzilverde items personaliseren door er een naam of tekst op te laten graveren.

Veel om uit te kiezen bij Zilverdraakje

Naast Disney baby spullen en verzilverde items vind je bij Zilverdraakje ook cadeaus voor de aanstaande mama. Voor zwangere vrouwen is er een enorm leuke collectie met spullen om de kraamtijd door te kopen en om met enthousiasme naar de komst van de baby toe te werken. In de collectie zitten bijvoorbeeld echofotolijstjes en zwangerschapsaankondigingen. Ook kun je kiezen voor een fotoboek of milestone boek. Zo kan de toekomstige mama zich al tijdens de zwangerschap bezighouden met het bijhouden van de ontwikkeling van het kindje.

Koop Disney baby spullen voor de liefhebber

De Disney baby spullen in het assortiment zijn speciaal voor de echte Disney liefhebber met zorg toegevoegd. Is de baby een meisje? Dan is het bijvoorbeeld erg leuk om een sieradendoos met prinsessenthema cadeau te geven. Zowel Ariel, Doornroosje, Belle, Assepoester en Frozen 2 zitten in de collectie. Ga je toch liever voor iets stoers? Dan is de collectie van zachte en interactieve knuffels van The Lion King een goed idee. Zowel Nala als Simba zitten in het assortiment en zullen zeker in de smaak vallen. Kortom, een kraamcadeau kopen bij Zilverdraakje is een leuke ervaring! Ontdek het aanbod of vraag meer informatie aan via de contactmogelijkheden op de website.