Mediahotspots
Image default
Cadeau

All-in Crystal; een foto in 3D glas

Het is altijd een schot in de roos: een cadeau waarin een foto is verwerkt. Als u nu eens wat anders wilt dan een standaard foto in een houten lijstje, dan is er tegenwoordig heel wat meer mogelijk. Wij bieden u een perfect alternatief: een foto in 3D glas! Met een foto in speciaal 3 dimensionaal kristal glas heeft u een heel origineel cadeau met een persoonlijke uitstraling.

Dit is een perfect cadeau om uw geliefde mee te verrassen op bijvoorbeeld valentijnsdag, of vader- of moederdag. Het is natuurlijk ook een heel origineel kraamcadeau met een foto van de pasgeboren baby erin. Ook is het erg geschikt als een levensechte weergave van de foto van een speciaal persoon of huisdier of als een kostbare herinnering aan een dierbare. Het is echt een blikvanger in uw huis!

Hoe wordt dit artikel gemaakt?

De foto die u aanlevert wordt via een speciale lasertechniek bewerkt. Hierdoor krijgt de afbeelding diepte. Het mooiste resultaat bereikt u met een foto van een persoon of een dier verwerkt in kristalglas. De foto moet scherp en zo groot mogelijk zijn. Ook moet hij van voren zijn genomen. Hierdoor zijn de gelaatskenmerken het beste te zien. De afbeelding is bestand tegen UV licht, waardoor die nooit zal verbleken of verkleuren. Het glas wat wordt gebruikt, is hiervoor speciaal ontworpen: optisch zuiver kristal.

Dit glas is heel hard en heeft een natuurlijke glans. Hierdoor komt de afbeelding extra goed tot zijn recht. Doordat we gebruik maken van een lasertechniek wordt, in tegenstelling tot graveren, de buitenkant van het kristal niet beschadigd. De foto in het kristal bestaat uit tienduizenden luchtbelletjes. In deze belletjes ‘zweeft’ als het ware de foto .

Welke extra mogelijkheden zijn er?

Het is ook mogelijk om in het glas een korte, persoonlijke tekst, een naam en een datum op te nemen. Dit geeft een extra persoonlijke dimensie eraan en is zeer geschikt als relatie- of jubileumgeschenk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een mooi effect te creëren door middel van LED-verlichting die uw foto extra te laten schitteren. U kunt de foto in 3D glas plaatsen op een lichtplateau of een LED-zuil. U kunt daarbij kiezen uit: verlichting werkend op batterijen of met een adapter.

Ga voor een foto in 3D glas van All-in Crystal!

Waar vindt u een persoonlijker cadeau dan dit? Ontdekt u ons veelzijdige aanbod op: www.all-incrystal.nl en kies het mooiste cadeau uit om weg te geven of voor uzelf!

https://www.all-incrystal.nl/