Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit voor een kachel

In Zutphen op het industrieterrein vind je Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Bij deze winkel zijn ze gespecialiseerd in allemaal verschillende soorten kachels, waardoor er altijd een passende kachel voor jou te vinden is. Hierbij kun je uiteraard denken aan houtkachels, maar ze bieden ook pelletkachels, gaskachels en CV haarden aan. Met elke kachel is er in ieder geval één ding zeker: jij kunt optimaal jouw huis verwarmen! Verder geeft een kachel natuurlijk ook veel meer sfeer in huis, dus dat is mooi meegenomen.

Alles in eigen beheer

Het grote voordeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit, is dat zij alles in het eigen beheer hebben. Dit betekent dat je hier de kachel kunt aanschaffen, zij deze voor jou kunnen installeren én de gehele afwerking kunnen doen. In hun eigen metaalwerkplaats en houtwerkplaats kunnen ze bijvoorbeeld een ombouw maken voor de kachel. Ook gas technische- en elektrotechnische werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden door Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wil jij liever niet teveel geld uitgeven? Dan bieden ze ook gebruikte kachels aan. Deze zijn uiteraard net zo netjes en mooi als de geheel nieuwe kachels, maar met een aantrekkelijkere prijs.

Bezoek de showroom in Zutphen

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit heeft een zeer grote showroom in Zutphen waar je verschillende kachels kunt bekijken. Ze hebben hier ruim 50 inbouwhaarden staan, met en zonder schouw en ruim 300 vrijstaande haarden. Dit zijn zowel houtkachels als gaskachels en pelletkachels. Ook hebben ze ongeveer 15 CV-gestookte houthaarden opgesteld staan in de showroom. Een deel van de kachels is brandend te zien, waardoor je gelijk een voorproefje krijgt van de sfeer die zo’n haard met zich meebrengt. Kijk gelijk op de website van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit en bezoek de showroom!

https://www.kachelswk.nl/