Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Klemmenkast laten ontwerpen en bouwen door Scholten Panelen

Mocht u op zoek zijn naar een paneelbouwer die voor uw bedrijf een klemmenkast op maat kan maken kunt u terecht bij Scholten Panelen. Deze paneelbouwer belegt de leidende positie in de Nederlandse paneelbouwbranche. Ze zijn toonaangevend marktleider geworden doordat ze hoge eisen stellen aan kwaliteit. Hun medewerkers zijn het bezit van de benodigde certificaten en houden zich aan de geldende normen.

De kracht van Scholten Panelen

Scholten Panelen kan de klemmenkast zo ontwerpen en produceren dat hij perfect aansluit bij uw machines. Bovendien hebben ze ook standaard panelen waar u uit kunt kiezen. Scholten Panelen neemt alle werkzaamheden op zich, van het ontwerp en engineering tot de bouw, transport en installatie.

De beste service op locatie

Scholten Panelen biedt u de beste service en support, ook op uw eigen locatie. De klemmenkasten zijn op elke plek inzetbaar waar u maar wenst. U kunt rekenen op hoogwaardige SPL kwaliteit.

Een klemmenkast voor elke branche

Scholten Panelen produceert klemmenkasten voor diverse branches die te maken hebben met elektrotechniek, telecom en elektronica. Onder meer voor de infrastructuur, waterbeheer, machinebouw, petrochemie, offshore, de voedingsmiddelenindustrie. Maar ook voor energiebedrijven, de data infrastructuur, papierbedrijven, de staalindustrie en de scheepvaart.

Verschillende branches betekent ook verschillende meetsystemen. Elke branche heeft een ander meetsysteem. Scholten Panelen kan voor elke branche het juiste meetsysteem produceren en daarmee een klemmenkast voor elke branche verzorgen.

Een klemmenkast op maat door Scholten Panelen

  • Ze komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken;
  • Tot over hun oren gecertificeerd;
  • Ze bieden u zowel standaard panelen als maatwerk;
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²);
  • De klemmenkasten zijn een investering voor de toekomst.

Vraag een offerte aan bij Scholten Panelen

Wilt u investeren in een nieuwe klemmenkast en ziet u een samenwerking met Scholten Panelen wel zitten? Bezoek dan de website en lees verder over klemmenkasten. U kan ook direct een offerte aanvragen voor een klemmenkast op maat.

https://www.scholtenpanelen.nl/