Mediahotspots
Image default
Kunst en Kitsch

Kunst uit verschillende materialen kopen in de buurt van Tilburg

Ben je op zoek naar een mooi kunstwerk om die hoek in de woonkamer op te vullen? Of wil je een uniek beeld in je tuin plaatsen? Dan breng je een bezoek aan Paul Funcken in Udenhout. Bij deze kunstenaar in de buurt van Tilburg kun je prachtige vrije kunst kopen, of kunst in opdracht laten maken. Deze kunstenaar maakt gebruik van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan marmer, brons en glas. Daarmee worden de meest unieke vormen gecreëerd. Je vindt bij deze kunstenaar vast en zeker een kunstwerk dat je aanspreekt en dat bij jouw interieur en smaak past.

Bij dit atelier laat je ook jouw creativiteit de vrije loop gaan

Je kunt niet alleen kunst kopen bij dit atelier. Het is namelijk ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Heb jij altijd al eens zelf een beeld willen maken, bijvoorbeeld uit marmer of glas? Dan kun je dat tijdens een cursus bij dit atelier eindelijk eens doen. Laat jouw creativiteit de vrije loop gaan en maak unieke beelden met jouw eigen stempel, die vervolgens een mooie plaats in je woning of tuin kunnen innemen. Voordat je begint met de cursus, kun je eerst een gratis proefles volgen. Zo weet je zeker of een cursus beeldhouwen bij jou past.

Bekijk het portfolio van deze kunstenaar op zijn website

Als je benieuwd bent naar de kunst die je bij Paul Funcken in de buurt van Tilburg kunt kopen, breng je een bezoek aan zijn website. Daar vind je namelijk een portfolio, waar zijn werken van de afgelopen jaren in opgenomen zijn. Misschien spreekt een van deze werken je wel erg aan, en is het mogelijk om dit werk aan te schaffen. Of je kunt een nieuw werk laten maken dat geïnspireerd is op een van de stukken uit het portfolio. De mogelijkheden zijn erg veelzijdig. Neem voor meer informatie over het kopen van kunst van deze kunstenaar gerust contact met hem op. Ook als je een cursus wilt volgen, kun je bij dit atelier terecht.

https://paulfuncken.nl/