Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Mezzanine vloeren: de perfecte oplossing tegen seizoensdrukte

Mezzanine vloeren: de perfecte oplossing tegen seizoensdrukte

Is er in jouw bedrijf sprake van seizoensdrukte? Misschien heb jij jaarlijks in december een enorme stijging in het aantal bestellingen, of juist wanneer de zomer begint. Deze momenten zijn voor jouw bedrijf financieel gezien erg fijn, maar kunnen ook voor een uitdaging zorgen. Want, waar haal jij de ruimte vandaan voor al deze extra opslag? Het antwoord is simpel: de mezzanine vloer van Nolte Mezzanine. In deze blog leggen wij er meer over uit. 

Wat is een mezzanine vloer?

Een mezzanine vloer is een extra etage die jij kan aanbrengen tussen twee bestaande etages. Hierdoor creëer jij als het ware een extra verdieping binnen jouw bedrijfspand. Deze extra verdieping kan je voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als opslagruimte. Aangezien mezzanine vloeren op maat worden gemaakt, passen ze binnen elk bedrijf: zo ook de jouwe. 

Waarom helpen mezzanine vloeren bij seizoensdrukte?

Het ideale aan mezzanine vloeren is dat ze geleverd worden als bouwpakket. Dit biedt jou de mogelijkheid om de vloer op te bouwen wanneer je dit zelf wilt, maar ook af te bouwen als je deze niet meer nodig hebt. Dit helpt natuurlijk enorm bij seizoensdrukte, want de ruimte die een mezzanine vloer in beslag neemt, kun je de rest van het jaar misschien beter ergens anders voor gebruiken. 

Dit is overigens niet het enige voordeel van mezzanine vloeren als bouwpakket. Het feit dat dit een bouwpakket is, creëert ook de mogelijkheid om ze uit te breiden als jij dit wilt. Merk jij dat je de seizoensdrukte toch blijft, en je eigenlijk nog meer extra ruimte nodig hebt? Nolte Mezzanine breidt de vloer graag voor je uit.

Nolte Mezzanine

Als jouw bedrijf een mezzanine vloer nodig heeft, dan raden wij Nolte Mezzanine aan. Zij bieden de perfecte service op het gebied van magazijnsoplossingen, waaronder bijvoorbeeld de mezzanine vloeren. Zij ontwikkelen deze op maat, zodat jij zeker weet dat de mezzanine vloer ook in jouw bedrijf past. Vervolgens leveren zij de vloer als bouwpakket met duidelijke instructies, zodat jij deze in elkaar kan zetten wanneer jij dit wil. Heb jij niet zoveel vertrouwen in je eigen bouwkunsten? Nolte Mezzanine biedt ook de mogelijkheid om een monteur mee te laten komen met het bouwpakket, zodat jij zeker weet dat de mezzanine vloer perfect in elkaar wordt gezet.