Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Ontwerp proefschrift

Het ontwerp van mijn proefschrift heb ik laten maken door de vormgevers van proefschriftenprinten.nl. En daar ben ik heel erg blij mee! Want ik had een afspraak staan met hen, om te gaan bedenken hoe ik de omslag graag wou hebben. En direct na die afspraak wisten ze al hoe ik het allemaal graag wou hebben. Mijn complimenten daarvoor! En al snel werd het ontwerp naar mij toe opgestuurd. En dat allemaal gratis! Natuurlijk wel op voorwaarde dat ik bij hen mijn proefschrift liet drukken. Maar daar had ik dan ook geen twijfel over mogelijk. Want ook dat was bij hen heel erg goed.

Drukkwaliteit

Ik werd geïnformeerd over de kwaliteit van hun papier en kaften. En dat bleek echt heel erg goed te zijn. Zij maakten vanuit de basis al gebruik van kwalitatief hoogwaardig papier. En voor de kaften gold precies hetzelfde. Daarom heb ik voor hen gekozen.

Proefschriftenprinten.nl kwam ik tegen in een advertentie, toen ik op zoek was naar een drukkerij. Zodoende dat ik met hen in contact kwam. En dat was vanaf moment één direct goed. En tevens ook met dezelfde persoon. Wel kwam er, door de afspraak over de omslag, even iemand tussendoor. Namelijk een ontwerper die graag wilde weten hoe ik het eruit wilde laten komen te zien. En wat voor een beeld ik wilde creëren bij degene aan wie ik mijn proefschrift gaf.

Printsnelheid

Tevens viel het mij op dat toen de omslag klaar was, alles heel erg snel werd geprint en afgeleverd. Het was in ieder geval zo dat zij zeer professionele printers in huis hebben. Maar al twee werkdagen later werden ze bij mij thuisbezorgd. Ik pakte er een uit en het zag en voelde fantastisch. Met name de kwaliteit viel mij op. Zowel van het drukken als het papier zelf.