Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar de juiste arbodienst

Ik ging op zoek naar een arbodienst want ik was niet tevreden over mijn arbeidsomstandigheden. Ik tikte op Google arbodiensten in maar ik wist niet dat er zo veel verschillende waren dus daarom begon ik met verschillende arbodiensten vergelijken. Ik keek tussen alle sites wat mij de beste leek. Ik ging hier naar op zoek want ik en mijn collega’s ook zijn ontevreden. We zijn ontevreden over onze arbeidsomstandigheden in de bouw. Volgens ons hebben we op de steiger en goede beveiliging en dat is levens gevaarlijk ook is het volgens mij niet normaal dat we vaak wel 10 uur op een dag moeten werken van onze werkgever. Hierdoor had ik het besluit genomen dat ik toch wel een arbodienst wou inschakelen. Maar vond ik wel de juiste en verliep alles goed? Lees verder.

 

De zoektocht

Ik ging dus op zoek en keek meerdere sites van meerdere arbodiensten. Ik wou er serieus naar kijken want ik wou wel graag een goed bedrijf uit kiezen. De kosten moesten niet te hoog zijn en ik vond het belangrijk dat mij goed advies werd gegeven, ik was dus ook nog op zoek naar een ervaren bedrijf. Ik was aan het zoeken en ik dacht ineens dit is het, de juiste. Weten welk bedrijf dit was? Lees de volgende alinea.

 

De juiste arbodienst

Ik kwam terecht op de juiste site bij het juiste bedrijf. Ik kwam terecht bij de arbomakelaar en de site zag er goed uit. Wat natuurlijk zeer aantrekkelijk was is dat er stond gratis arbodiensten vergelijken. Dit klonk mij goed in de oren want dit had ik nog niet bij veel andere arbodiensten gezien. Ook stond er dat ze al meer dan 20 jaar ervaring hadden op het gebied van de arbo wetten en dat ze dus goed wisten waar ze mee bezig waren.

Ik vond het er goed uitzien en heb het meteen op de site ingevuld en kreeg als snel een reactie. Ik werd verder plezierig geholpen en alles was goed naar wens. Als ik de volgende keer weer een arbodienst nodig heb dan kies ik zeker weer de arbomakelaar.