Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

CV ketel offerte aanvragen

Onze CV ketel was toe aan vervanging. We hadden deze ketel zo´n 14 jaar geleden aangeschaft en hebben eigenlijk nooit problemen met de ketel gehad. Tot een maand geleden, toen de ketel sporen van lekkage vertonen. Hij doet het nog wel prima, maar voordat de ketel het echt zou begeven, wilde ik een nieuwe ketel hebben aangeschaft en geïnstalleerd hebben. Voor een CV ketel offerte zijn we eerst lang een bedrijf gegaan om te kijken wat er mogelijk was. Toen we binnenkwamen, was er niemand die naar ons toe liep om te vragen of wij misschien vragen hadden of dat we geholpen wilden worden. We hebben toen een klein rondje gemaakt en gekeken naar de ketels, maar zijn helemaal niet aangesproken na 10 minuten rond gelopen te hebben. Wij zijn toen maar weg gelopen, want met dit bedrijf wilden wij niks te maken hebben. Ik had wel advies nodig voor het aanschaffen van een CV ketel, dus ik ben het internet afgegaan voor meer informatie, en dit was makkelijk gevonden met tientallen websites die informatie hebben staan over ketels. Toen ik eenmaal wist wat voor ketel ik wilde, kon ik op zoek gaan naar een bedrijf die dit voor mij kon installeren. Dit was moeilijker dan ik gedacht had. Ik wilde een zo goedkoop mogelijke offerte, maar had het idee dat ik na 3 offerte aanvragen nog steeds erg veel geld kwijt zou zijn. Ik kwam heel toevallig ketelexpert.nl tegen, en hier stopte mijn zoektocht.

Ketelexpert.nl stopte de zoektocht

Op ketelexpert.nl kan je aangeven wat je precies zoekt. Dit heb ik zo duidelijk mogelijk proberen te doen, en hier kreeg ik al snel een reactie op met een aantal offertes in mijn mail. Hier zaten wel interessante offertes bij, en op 1 van de offertes heb ik gereageerd. Nu hebben wij een nieuwe ketel, en kunnen we weer even vooruit.