Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Snel jouw liefde vinden met Search4Love

Wanneer je een match hebt met speeddating wordt je behoefte aan liefde vervuld. En met speeddaten met Search4Love kan dat heel snel gaan. Want als je met ongeveer 15 tot 20 singles op date gaat, allemaal op dezelfde avond, is de kans op een leuke match natuurlijk ontzettend groot.

Wie zijn wij?

Wij zijn Search4Love, organisator van de meest gezellige en druk bezochte speeddate events. Wij maken het vinden van de liefde voor jou stukken makkelijker. Waarom we dat doen? Omdat wij het iedereen gunnen om de liefde van zijn of haar leven te hebben en omdat we weten dat het lang niet altijd makkelijk is om de voor jou juiste liefde zomaar ergens te vinden.

Onze speeddate events zijn dan ook gericht op iedereen, hetero, homo en lesbienne. Zo maken wij het speeddaten echt voor iedereen toegankelijk. En wat je leeftijd is maakt niet uit. Doordat wij met leeftijdscategorieën werken zal je altijd gaan daten met singles van jouw eigen leeftijd.

Speeddaten kan met ons overal. Een paar voorbeelden zijn speeddaten in Amsterdam, speeddaten in Breda en speeddaten in Groningen. Hierdoor kan iedereen dus leuke mensen die ook op zoek zijn naar de liefde in hun eigen woonomgeving ontmoeten. Wel zo handig toch om singles te ontmoeten die niet al te ver bij jou vandaan wonen?  

Speeddaten in het kort

We zullen nog in het kort uitleggen hoe speeddaten in zijn werk gaat. Online geef je je op voor een speeddate event. Vind de stad in jouw buurt en jouw leeftijdscategorie eenvoudig in onze online agenda.

Met speeddaten heb je korte dates met de andere singles die aanwezig zijn die avond. Zoals gezegd heb je bij ons tussen de 15 en 20 dates, lekker veel dus! Iedere date zal rond de 4 minuten duren. Besteed deze tijd goed, stel leuke, grappige en handige vragen waarmee je binnen deze korte tijd jouw date een beetje leert kennen. De eerste indruk zegt het allermeest, meer dan 1000 woorden.

Na elke date bepaal je met een ‘ja’ of een ‘nee’ op de speeddate kaart of jij diegene nog eens wilt ontmoeten. Dat doen alle andere singles ook. Dezelfde avond ontvang je van ons jouw matches en hun gegevens.

 

https://www.search4love.nl/