Mediahotspots
Image default
Verbouwen

Een mooie PU gietvloer in de badkamer

Een PU gietvloer in de badkamer mag niet ontbreken. Niets is immers zo aantrekkelijk voor een nieuwe badkamer als een mooie strakke vloer. Aangezien er in een dergelijke omgeving veel vochtigheid optreedt, is het belangrijk een gladde vloer te trekken. Zo voorkomt u dat er scheuren ontstaan, waar vocht tussendoor kan dringen. Onderlagen lopen zo immers kans om beschadigd te raken, waarna u alsnog uw vloer weer zult moeten vervangen. Als u kiest voor de producten bij Decochip bent u verzekerd van uitstekend materiaal en kunt u heel eenvoudig uw vloer in de badkamer afwerken.

Ga voor gebruikersgemak

Voordelen van het aanbrengen van een PU gietvloer in de badkamer, zijn onder meer dat u nauwelijks omkijken heeft naar het schoonhouden van uw badkamer. De strakke afwerking zorgt ervoor dat vuil niet in kieren of voegen kan ophopen. Met een stofzuiger of dweil is uw nieuwe vloer eenvoudig schoon te maken en behoud u een schone en stijlvolle uitstraling. Als u kiest voor een PU gietvloer in de badkamer kunt u rekenen op slijtvaste vloeren, doordat deze zijn voorzien van een sterke coating. Krassen of strepen behoren voorgoed tot het verleden en u zult zelfs bij intensief gebruik nauwelijks slijtage opmerken.

Plaats uw gietvloer zelf

Bij deze specialist vindt u de juiste materialen om bovendien zelf een gietvloer te plaatsen in uw badkamer. U kiest eenvoudig uit een tweetal opties, waarna de producten direct uit de fabriek bij u geleverd worden. Voordelig en praktisch plaatst u zo zonder moeite een nieuwe vloer met een strakke afwerking. Komt u er niet helemaal uit of wilt u eerst nog wat advies ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden voor een gratis workshop bij Decochip. Het aanbrengen van een gietvloer kent dan geen geheimen meer voor u en u kunt direct aan de slag. Uw badkamer krijgt zo precies de uitstraling waarnaar u op zoek bent.