Mediahotspots
Image default
Groothandel

Van het merk Maxxo dubbelwandige glazen kopen bij een groothandel

Wilt u dubbelwandige glazen kopen? Dan kiest u het best voor de dubbelwandige glazen van Maxxo die u vindt bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout, dicht bij Breda. De glazen die deze groothandel verkoopt, zijn van uitstekende kwaliteit waardoor u er lang profijt van heeft in uw horecagelegenheid. Bovendien zijn de dubbelwandige glazen van Maxxo ook een mooie toevoeging aan het assortiment van uw winkel in de retail. Lees verder en ontdek waarom.

Mooi en praktisch glaswerk

De dubbelwandige glazen van het merk Maxxo zijn gemaakt van borosilicaatglas. Dit is een harde glassoort. Daarnaast beschikken de glazen over krasvaste eigenschappen, wat simpelweg inhoudt dat de glazen zijn bestand tegen krassen. Dit betekent dat het glaswerk lang mooi blijft en u er dus jaren gebruik van kunt maken in uw horecagelegenheid. Een bijkomstig voordeel van de glazen is de dubbele wand. Deze dubbele wand zorgt ervoor dat een koude drank langer koud blijft en een warme drank langer warm. Zo serveert u uw gasten altijd een drankje dat goed op temperatuur blijft. Al deze uitstekende eigenschappen van de glazen, maken dat de dubbelwandige glazen van Maxxo ook uitermate geschikt zijn voor privégebruik. Hierdoor vormen ze een mooie toevoeging aan het aanbod van uw winkel in de retail.

Log in of maak een account aan en bestel

Wanneer u dubbelwandige glazen van Maxxo of andere producten wilt bestellen bij groothandel Home and Kitchen Supply in Oosterhout, dicht bij Breda, heeft u een account nodig. Wanneer u dit al heeft, logt u eenvoudig in om een bestelling te plaatsen. Beschikt u nog niet over een account? Dan maak u dit eenvoudig aan voor uw bedrijf. Mocht u hier vragen over hebben of meer informatie over wensen, dan staan de vriendelijke medewerkers van de groothandel voor u klaar. U vindt de contactmogelijkheden op de website van het bedrijf.

https://www.homeandkitchensupply.nl/