Mediahotspots
Image default
Attracties

Versterk de band binnen jouw team tijdens een actief bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje is leuk om te organiseren voor de medewerkers binnen jouw bedrijf. Bij Fun Center Amstelveen kun je een compleet teamuitje organiseren. Er zijn verschillende groepsactiviteiten die je met je team hier in Amstelveen kunt doen, waardoor de band tussen de verschillende collega’s zal versterken. De meeste bedrijven organiseren meerdere keren per jaar een teambuildingactiviteit, omdat het belangrijk is dat collega’s elkaar ook buiten de werkvloer om leren kennen. Bovendien laat het zien dat je de medewerkers ook een toffe activiteit tijdens werktijd gunt. Stimuleer een positievere werksfeer binnen jouw bedrijf en reserveer vandaag nog een dag voor jouw teamuitje.

De activiteiten die jouw collega’s en jij kunnen uitvoeren in dit entertainmentcentrum

Als je een actief bedrijfsuitje vol met groepsactiviteiten organiseert in Amstelveen, wil je natuurlijk wel weten welke activiteiten jullie kunnen uitvoeren. Fun Center Amstelveen biedt drie verschillende soorten activiteiten aan. Allereerst kun je lasergamen in een gedeelte dat lijkt op de havens van New York. Schakel je collega’s uit door met je laserpistool op hun laserpakken te richten. Vervolgens kunnen jullie gaan springen op de vele trampolines van dit entertainmentcentrum. Kom vervolgens bij in het gedeelte waar je karaoke kunt zingen en sluit uiteindelijk het teamuitje af met een lekker hapje en verfrissend drankje in de horecagelegenheid.

Reserveer jouw gewenste dag voor het teamuitje

Via de website van Fun Center Amstelveen kun je gemakkelijk de gewenste dag en tijd voor een actief bedrijfsuitje reserveren. Voor de groepsactiviteiten die je hier in Amstelveen doet, betaal je een vast bedrag per persoon voor de geboekte tijd, waarna jullie onbeperkt gebruik kunnen maken van de faciliteiten van dit activiteitencentrum. Wil je overleggen over de mogelijkheden voor een geslaagde teambuildingdag? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Fun Center Amstelveen. Zij staan je graag te woord en beantwoorden al jouw vragen.