Mediahotspots
Image default
MKB

Waarom sportprijzen ook nu een grote rol spelen

Normaal gesproken denken we bij sportwedstrijden aan, nou ja, aan sporten nietwaar? Helaas zijn het geen normale tijden maar dat betekent gelukkig niet dat je niets kunt organiseren om het moreel van de sportclub of op het werk hoog te houden. En wist je dat je voor ieder evenement bijpassende sportprijzen kunt bestellen? Dat hoeft niet eens alleen om een prijs voor de winnaars te gaan. Je kunt medailles bestellen als prijs voor deelname aan een evenement of zelfs als cadeautje wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken. Laten we je opties eens wat meer gaan verkennen.

Verjaardagen, kinderfeestjes en teambuilding evenementen

Nu het sporten in verenigingsverband en zelfs in de sportschool aan banden is gelegd bewegen we minder. Niet iedereen is in staat of heeft zin om buiten een rondje hard te gaan lopen. Dus hoe zorg je dat je collega’s en vrienden fit blijven tijdens deze periode? Daag ze uit met een online challenge! Stel een trainingsschema samen die mensen thuis uit kunnen voeren en reik sportprijzen uit aan de mensen die het meest fanatiek zijn.

Ook voor kinderen, die de beweging nu best wel missen en daardoor met teveel energie thuis zitten, kun je medailles bestellen voor verjaardagen en kinderfeestjes. Je kunt goedkope medailles online bestellen zodat je ieder kind een leuk aandenken mee kunt geven.

Naast het fysieke aspect dreigen ook veel mensen te vereenzamen aangezien thuiswerken en het sluiten van publieke voorzieningen veel sociale interactie tot een minimum heeft beperkt. Steek je collega’s een hart onder de riem met een persoonlijke prijs en organiseer een gezellig middagje via Zoom of Teams om bij te praten of online een spelletje te doen.

Sportprijzen in allerlei soorten en maten

Wil je een beker of medaille kopen? Of heb je liever een andere sportprijs? Ga op internet op zoek naar een leverancier waar je tijdens het bestelproces zelf de sportprijzen aan kunt passen. Van de grootte en afwerking van de prijs, tot een persoonlijke opdruk of afbeelding. Ontdek de mogelijkheden en kies voor een bedrijf met goede online reviews en een goed bereikbare klantenservice zodat je contact op kunt nemen bij vragen of wanneer je speciale wensen hebt.