Mediahotspots
Image default
Verbouwen

Weet wat u koopt met behulp van een bouwtechnisch onderzoek

Wilt u gaan verhuizen en heeft u een woning op het oog? Dan is het een verstandig idee om een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren. Een bouwkundig ingenieur van Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis, nabij Rotterdam, is u hierbij graag van dienst. Deze ingenieur voert een uitgebreide inspectie uit in de woning die u op het oog heeft. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de fundering, riolering, het metselwerk en de aanwezige elektriciteit. Aan de hand hiervan ontvangt u een overzicht inclusief kostenraming zodat u weet op welke directe en welke langetermijnkosten u moet rekenen. Hiermee heeft u een sterke positie bij het onderhandelen over de vraagprijs.

Een bouwtechnische keuring bij de verkoop van uw woning

Niet alleen als u een woning wilt kopen laat u een bouwtechnische keuring uitvoeren door Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis, nabij Rotterdam. Ook als u uw huidige woning wilt verkopen, is het namelijk verstandig om een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren. Dit helpt u namelijk om de prijs te ontvangen die uw huis daadwerkelijk waard is. U kunt de potentiële kopers namelijk exact aantonen wat uw huis waard is. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eventuele gebreken alvast te herstellen voor de verkoop.

Laat een professionele bouwtechnische keuring uitvoeren

Wilt u een huis kopen of uw huidige huis verkopen en heeft u interesse in het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Rotterdam of omgeving? Schakel dan Bouw Techno Keuring Nederland in. Bij deze partij weet u zeker dat de bouwtechnische keuring van uw pand in regio Rotterdam tijdig, nauwkeurig, professioneel en conform de NHG normen gebeurt. En dat ook nog eens tegen lage kosten! Maak direct gebruik van de contactgegevens op de website van deze partij, stel uw eventuele vragen en maak indien gewenst direct een afspraak voor een bouwtechnisch onderzoek.

Gerelateerde artikelen

Creëer een stevige, waterdoorlatende ondergrond met drainage mortel

Waarom kiest u voor ondersteuning door een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam?

Laat uw garagedeur vervangen door deze specialist