Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Wat is een overkapping aan huis.

Een overkapping aan huis is een aanbouw van een dak dat wordt bevestigd aan het huis en aan 2 palen hierdoor kunt u buiten zitten met slecht weer of juist lekker koel in de schaduw als het zonnetje schijnt, om er lekker met het gezin te kunnen eten of juist knusse hoek om lekker te relaxen. Of u nou buiten wilt zitten of uw fiets(en), scooter(s) of uw motor(en) droog wilt zetten, het is allemaal mogelijk zelfs de combinatie van de twee. Als deze dingen u aanspreekt dan is een overkapping aan huis zeker iets voor u.

Overkappingen aan huis in alle vormen en maten

U kunt uw overkapping aan huis op elke manier dat u wilt laten bouwen of dat nou in de vorm van een rechthoek of een vierkant is, of in een aparte vorm zoals een driehoek. U kunt natuurlijk ook kiezen in wat voor afmetingen u het wilt laten bouwen. Een overkapping aan huis kan worden gebouwd uit verschillende materialen, waarvan de mogelijkheden van hout, aluminium of van glas zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos

Wat heb ik nou aan een overkapping aan huis

Een overkapping aan huis heeft het voordeel dat je naar buiten kan gaan, zelfs als het regent zonder dat je nat hoeft te worden omdat het verbonden is met het huis. Als het warm is heeft u juist de mogelijkheid om lekker koel in de schaduw te zitten zonder de kans dat u verbrand wordt. U kan een gedeelte van de overkapping ook gebruiken als een stalling voor uw fiets(en), scooter(s) of motor(en). Je kan natuurlijk met een overkapping aan huis ook altijd buiten barbecueën of eten op een natte zomeravond terwijl u nog steeds kan genieten van de frisse wind. Spreekt dit u aan dan is een overkapping aan huis perfect voor u.

 

https://mbveranda.nl/overkappingen/