Mediahotspots
Image default
Bedrijven

B2B telemarketing specialist

B2B telemarketing specialist

Als bedrijf heb je klanten nodig, wil je ergens komen. Het liefst veel klanten. Potentiële klanten binnenslepen proberen binnen te slepen zou daarom voor ieder bedrijf een belangrijke focus moeten zijn. Dit kun je op diverse manieren doen. Een methode is telemarketing, ook wel bekend als B2B leadgeneratie of koude acquisitie. Dit ziet op het ongevraagd benaderen van bedrijven via de telefoon. Je peilt dan hun interesse in het product of de dienst die jij hen kan leveren. Teleleads is een B2B telemarketing specialist. Besteed deze vorm van marketing aan ons uit en je kampt binnenkort met een agenda die uitpuilt van afspraken! B2B leadgeneratie

Hoe vullen wij jouw agenda met leads?

Om bedrijven te vinden die in jouw doelgroep passen kunnen we bij Teleleads gebruik maken van onze uitgebreide database. Hierin staan bedrijven in allerlei branches. We kunnen daaruit een selectie maken, onder meer op basis van de regio waarin jij werkzaam bent. Deze bedrijven gaan we vervolgens benaderen, waarbij we gebruik maken van een belscript dat we in overleg met jou opstellen. We noemen het een warme lead als het bedrijf interesse toont in een informatief gesprek over jouw product of dienst. Jouw accountmanager of jijzelf kunt de klant vervolgens in het salesgesprek overtuigen een binnnslepen.

Over Teleleads

Teleleads is een B2B telemarketing specialist uit Zutphen. Wij zijn enthousiast, effectief en ervaren. Een team van hongerige telemarketeers staat klaar om namens jouw bedrijf andere bedrijven te gaan benaderen en jouw agenda op te vullen met warme leads. Naast dat dit voor meer afspraken zorgt heeft het nog een bijkomend voordeel. Het geeft jou of je accountmanager namelijk de gelegenheid het salesgesprek beter voor te bereiden.

Neem gelijk contact op!

Wil je jouw agenda opvullen met meer afspraken? Heb je interesse in het inschakelen van een B2B telemarketing specialist zoals Teleleads? Wij dragen graag ons steentje bij aan de groei van je onderneming! Neem voor meer informatie of een offerte gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 088 000 85 75.

https://www.teleleads.nl/