Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Cadeau zoeken voor 50 jaar getrouwd

Ik ben op zoek naar een leuk, origineel cadeau voor 50 jaar getrouwd. Binnenkort zijn mijn ouder namelijk 50 jaar bij elkaar en dan geven ze een groot feest met vrienden en familie. Maar dat kunnen wij (hun kinderen) niet voorbij laten gaan zonder een leuk cadeau te kopen voor onze ouders. We wilde ze iets geven dat origineel is en onvergetelijk. Hiervoor zijn wij opzoek gegaan via het internet voor een cadeau. We willen een cadeau geven aan onze ouders omdat wij heel erg van ze houden en we ze erg dankbaar zijn. Lees in deze blog over het 50 jaar getrouwd cadeau, wat wij ze hebben gegeven en wat zij van het cadeau vonden.

Origineel cadeau

Ik ben samen met mijn broer opzoek gegaan naar originele cadeaus voor 50 jaar getrouwd en na flink wat zoekwerk kwamen wij op een aantal website’s met verschillende ideeën die ons wel leuk leken. We hebben de ideeën naast elkaar gelegd en hebben samen met ander familieleden de beslissing laten vallen op een cadeau van Jilster voor 50 jaar getrouwd. Bij hen kan je met een groep mensen een tijdschrift ontwerpen. Iedereen heeft zijn eigen taak en iedereen schrijft iets in het tijdschrift. Schrijf iets leuks over het echtpaar of schrijf een mooie reis die je met ze gemaakt hebt. Alles kan, super leuk dus!

Jilster

Ik ben dus samen met de familie een tijdschrift gaan maken via Jilster.nl. We hebben allemaal een eigen pagina gemaakt en ik heb er nog wat leuke standaard pagina’s voor gemaakt. We hebben alles in elkaar geplakt en hebben het laten drukken. op het feest hebben we het overhandigd en ze vonden het 50 jaar getrouwd cadeau super leuk en origineel. Zoek jij ook een leuk cadeau voor een trouw jubileum? Neem dan zeker een kijkje op de website van Jilster.

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met deze pvc specialist en laat uw droomvloer leggen

Wat kan ik doen om energiebewust te wonen? Hier leest u alle stappen

Een functie als grondstewardess