Mediahotspots
Image default
Mode en Kleding

De beste tips voor het kopen van je nieuwe leren portemonnee!

De beste tips voor het kopen van je nieuwe leren portemonnee!

Een leren portemonnee is een accessoire dat onmisbaar is voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn er in een grote verscheidenheid aan stijlen, kleuren en maten. Het kan worden gebruikt als een manier om status en nederigheid te tonen, maar het mag nooit gedragen of lelijk zijn. Portemonnees moeten zowel praktisch als mooi zijn om naar te kijken. Ze moeten ook duurzaam zijn. Daarom is leer een perfect materiaal voor elke portemonnee. Met de vele keuzes die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om de leren portemonnee te kiezen die past bij je behoeften en levensstijl. Hier zijn enkele geweldige tips om je te helpen bij het kiezen van je volgende leren portemonnee.

 

Kaartopslag

Als je te veel kaarten hebt voor het aantal kaartsleuven in een portemonnee, kun je een paar kaarten in elke gleuf persen, maar na verloop van tijd zal het leer hierdoor uitrekken. Door een portemonnee te kopen die voldoende kaartsleuven heeft voor het aantal kaarten dat je hebt, kun je de levensduur van je leren portemonnee aanzienlijk verlengen.

 

Grootte

Als je een man bent die op zoek is naar een leren portemonnee , dan wil je er waarschijnlijk een die gemakkelijk in de zak van je broek of jas past. Om deze reden zijn herenportemonnees meestal kleiner dan een damesportemonnee. De portemonnee van een vrouw heeft meer speelruimte omdat hij in bijvoorbeeld een Tommy Hilfiger tas kan worden opgeborgen. De beste manier om dit aan te pakken is om jezelf af te vragen hoeveel ruimte je echt nodig hebt in je portemonnee. Je kunt dit uitzoeken door te bepalen wat je dagelijks bij je moet hebben en vervolgens een portemonnee te kiezen met de juiste capaciteit voor kaarten, contant geld en kleingeld.

 

Budget

Je wilt tenslotte toch wat geld in je portemonnee kunnen steken! Als het om lederwaren gaat, krijg je echt waar je voor betaalt. Dit betekent niet dat je een klein fortuin moet uitgeven aan je nieuwe leren portemonnee. Dit accessoire is iets waar je je dagelijks op je gemak bij moet voelen. Kijk daarom eens bij de leren tas dames sale of er toevallig een geschikte portemonnee bij je tussen zit. Als dit niet het geval is, kun je gelukkig alsnog een leren portemonnee voor mannen of vrouwen kopen die niet al te duur is!  

 

Geld

Geld is er in allerlei verschillende maten, als je veel reist, moet je ervoor zorgen dat de portemonnee groot genoeg is voor de valuta die je gaat gebruiken. Als je van plan bent om munten in je portemonnee mee te nemen, dan moet je ervoor zorgen dat er een compartiment is met een ritssluiting. Je moet dit ook regelmatig schoonmaken, omdat te veel munten ertoe kunnen leiden dat het leer van de portemonnee misvormd wordt.

 

Uiterlijk

Je hebt misschien de perfecte leren portemonnee gezien met je favoriete filmcitaat erop. Dit is geweldig als je alleen voor maaltijden betaalt in het bijzijn van je vrienden en familie. Als je echter met klanten uit eten gaat, kun je het beste een conservatievere portemonnee kiezen die geen wenkbrauwen doet fronsen.