Mediahotspots
Image default
Hobby en vrije tijd

De enige echte stoner box vind je in deze webshop

Bij Stonedoos® kun je terecht voor alles om jouw smoke-sessie tot een hoogtepunt te brengen. Smoken is iets wat speciaal moet blijven en dat weet deze online smartshop als geen ander. Daarom hebben zij de eerste stoner box ontwikkeld die je maandelijks binnenkrijgt. Deze box is gemaakt door stoners, voor stoners. Je hebt meerdere keuzes in stoner boxen, voor de beginner, maar ook voor de gevorderde stoner. Hierover vertellen we je graag meer.

Diverse stoner boxen voor iedere soort smoker

Het is belangrijk dat je de juiste stoner box koopt, zodat je het meest uit jouw ervaring haalt. Ben je een gevorderde smoker? Kies dan de Stonedoos Mystery Box, waarmee je minimaal een maand lang kunt smoken. Het is natuurlijk een mystery box, dus het meeste wat hierin zit, is een verrassing. Wel kunnen we je alvast vertellen dat het volgende erin zit:

  • Zes lange vloeitjes
  • Vier filter tips
  • Drie bluntjes
  • Eén Clipper lighter
  • Eén BIC lighter

Ben je een beginnende smoker? Bestel dan de Stonedoos Jonko Box of de Stonedoos Blunt Box. In beide boxen vind je diverse benodigdheden om een maand lang je smoke-sessies tot een hoger niveau te tillen.

Onmisbare accessoires koop je hier

Niet alleen de stoner box koop je bij Stonedoos®, maar ook bongs van siliconen of glas. Dit is natuurlijk een onmisbaar accessoire voor de stoner. Koop de glazen variant voor een ongeëvenaarde ervaring. Dit materiaal heeft namelijk geen invloed op de smaak. Kies voor siliconen als je een relatief klein budget hebt. Dit materiaal is niet kapot te krijgen en super handig om mee te nemen wanneer je ergens anders gaat chillen. Heb je nog andere accessoires nodig? Bekijk zeker eens de webshop van Stonedoos®, want het aanbod dat je daar vindt, is ongekend groot. En natuurlijk wel zo makkelijk dat je niet naar de shop moet in de stad, maar je al je benodigdheden gewoon kunt bestellen!