Mediahotspots
Image default
Hobby en vrije tijd

Flexibel gebruikmaken van een zeiljacht dankzij dit zeilabonnement

Houdt u van varen, maar wilt u liever niet een zeiljacht aanschaffen, vanwege de hoogte van deze investering? Daar heeft NetYachting wat voor bedacht. Bij dit bedrijf kunt u namelijk een zeilabonnement aanschaffen, waarna u flexibel gebruik kunt maken van een van hun zeiljachten. U kunt met dit abonnement last minute of zelfs tot een jaar vooruit de boot reserveren, die u met maximaal vijf andere Members deelt. Het is ook mogelijk om tijden met de andere Members te ruilen als dat voor u allebei uitkomt. Al vanaf € 349,- kunt u een abonnement voor een van de prachtige zeiljachten afsluiten voor een heel jaar.

Het online reserveringssysteem geeft u alle zeilvrijheid

Flexibel zeilen is hét grootste voordeel van het zeilabonnement van NetYachting. In het online boekingssysteem van dit zeilbedrijf kunt u aangeven wanneer u graag gebruikmaakt van het zeiljacht. Daarnaast kunt u zien wanneer andere Members het jacht hebben gereserveerd. Elke Member heeft per acht weken het recht om minimaal één week te zeilen met de boot. Zijn de gewenste dagen al gereserveerd door een van de andere Members? Dan kunt u zichzelf inschrijven op de wachtlijst of een ruilverzoek aan die desbetreffende Member doen. Zodra uw reserveringsdatum dichterbij komt, krijgt u een herinnering van NetYachting, zodat u deze datum kunt herbevestigen of eventueel kosteloos annuleren.

Neem contact op met dit zeilbedrijf

Bekijk de prachtige luxe jachten waarover NetYachting beschikt. Wilt u graag een zeilabonnement afnemen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met de zeilenthousiastelingen van dit zeilbedrijf. Zij leggen u graag alles uit over het principe van dit zeilabonnement. Het is ook mogelijk om uw eigen jacht in te brengen, zodat de kosten voor onderhoud, verzekeringen en ligplaats niet meer bij u liggen. Vraag vooral naar deze mogelijkheden als u een van de medewerkers spreekt. De contactgegevens vindt u op de website van dit bedrijf.