Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

De leukste decoratie bij jou thuis tijdens de kerstperiode

Tijdens de kerstperiode zie je overal waar je komt mooie versierde woningen en vooral heel veel gezellige verlichting. De reden dat mensen dit doen tijdens de kerstperiode is omdat kerstverlichting nou eenmaal heel veel sfeer en gezelligheid met zich meebrengt. Tegenwoordig kun je enorm veel kerstverlichting voor zowel binnen als buiten vinden. Maar welke kerstverlichting kan niet bij jou thuis ontbreken? In deze blog gaan wij jou een beschrijving geven van kerstverlichting voor de kerstperiode van 2022! 

 

Berry lights 

Dit soort verlichting is voorzien van warm witte LED-verlichting. De lichtbollen hebben een diameter van 2,5 centimeter en de lengte van de kabel is 5 meter. De Berry Lights zijn volledig waterbestendig en kun je dus zowel binnen als buiten gebruiken. Verder is deze soort verlichting koppelbaar tot 200 meter op 1 stroomkabel. De afstand tussen de lichtbollen is 10 centimeter. 

 

Kerstkrans 

Kerstkransen worden vaak als decoratie aan de deur opgehangen. Rondom de kerstdagen ontkom je niet meer aan de kransen. Kerstkransen zijn erg traditioneel en bestaan al een hele lange tijd. Tegenwoordig zie je deze steeds vaker voorbij komen. De kerstkrans met verlichting is een extra aanvulling voor de gezellige kerstdagen. De verlichting in de kerstkrans is LED-verlichting in warm wit. Er zitten 50 LED-lampjes in die worden aangesloten op een XP-aansluiting. 

 

Hoeveel lampjes in een kerstboom?

Ieder jaar komen de kerstdagen terug en creëert iedereen een warme sfeer in huis. Als de kerstdagen er weer aankomen kun je natuurlijk niet zonder een mooi versierde kerstboom. Maar hoeveel lampjes worden er nou aangeraden om te plaatsten in jouw kerstboom? Wij helpen jou graag om dit jaar de mooiste kerstboom neer te zetten. 

 

Hoogte van de kerstboom

Hoeveelheid lampjes 

50 – 100 centimeter 

150 – 300 LED-lampjes 

100 -150 centimeter 

300 – 600 LED-lampjes 

200 centimeter 

600 – 1200 LED-lampjes 

250 centimeter 

1200 – 1800 LED-lampjes 

300 centimeter 

1800 – 2500 LED-lampjes 

 

Hulp nodig?

Heb jij na het lezen van deze blog alsnog vragen over bovenstaande producten, of ben je toch op zoek naar andere soorten kerstverlichting om jouw woning te versieren? Stel dan gerust je vraag door een email te sturen naar info@kerstverlichting.nl of een WhatsApp bericht naar het telefoonnummer +31 6 11380220.  


https://kerstverlichting.nl/product-categorie/lichtsnoeren/berry_lights/