Mediahotspots
Image default
Horeca

Als u op zoek bent naar een partyboot in Rotterdam, rekent u op deze specialist

Organiseert u een bedrijfsfeest voor uw personeel en bent u op zoek naar een speciale locatie? Misschien is een partyboot van Smaragd uit Ridderkerk iets voor u. Op de partyboot geniet u samen met uw medewerkers van een perfect verzorgde middag, terwijl u een mooie route door de havens van Rotterdam of door het Zuid-Hollandse landschap vaart. Op het achterdek is genoeg ruimte om samen van de zon te genieten. In de keuken worden de lekkerste hapjes voor u klaargemaakt, en de bediening zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Uw personeel zal een onvergetelijke dag beleven aan boord van een partyboot van dit bedrijf uit Ridderkerk, dicht bij Rotterdam.

Is het uw droom om te trouwen op het water?

Het is tevens mogelijk om te trouwen op een partyboot in Rotterdam en omgeving. De ceremonie kan aan boord plaatsvinden en er is genoeg plaats voor al uw gasten om samen te eten en te feesten! Jong en oud zal een prachtige dag beleven aan boord van een partyboot van dit bedrijf uit Ridderkerk. Het team van Smaragd zorgt ervoor dat het u en uw gasten op uw speciale dag aan niets ontbreekt. Maakt u zich niet druk over de aankleding van het schip, de hapjes en de drankjes: alles wordt tot in de puntjes geregeld. U hoeft enkel samen met uw gasten te genieten, terwijl u een prachtige route naar keuze vaart. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vieren van uw bruiloft op een partyboot in Rotterdam? Bekijk dan de website van dit bedrijf voor meer informatie.

Neem direct contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken

Heeft u interesse in het houden van uw bedrijfsfeest op een partyboot van Smaragd in Rotterdam? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een bruiloft op het water? Bekijk het aanbod van dit bedrijf op hun website en neem ook alvast een kijkje in de uitgebreide menukaart. Als u vragen heeft, neemt u gerust contact met ze op. Het team van Smaragd uit Ridderkerk staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen met plezier.