Mediahotspots
Image default
Boeken en Tijdschriften

De Nederlandse boekenuitgeverij van mode en lifestyle

Bent u helemaal fan van mode en lifestyle? Is er niets wat u liever doet dan boeken lezen over dit onderwerp? Heeft u deze boeken dan ook het liefst compleet met prachtige foto’s? Dan bent u in goede handen bij de hoogwaardige boeken van Waanders Uitgevers. Deze Nederlandse boekenuitgeverij is dé specialist in boeken over mode en lifestyle. Wat dacht u van het boek “Marinetti en het Futurisme”, waarin de Italiaanse dichter F.T. Marinetti met zijn futuristisch manifest een nieuw tijdperk inluidt? Deze Nederlandse boekenuitgeverij heeft het voor u in huis!

Hoogwaardige kwaliteit en prachtige afbeeldingen

Wanneer u de boeken van deze Nederlandse boekenuitgeverij bekijkt, zult u versteld staan van de hoogwaardige kwaliteit van de boeken. Van de kaft tot het bindwerk, tot de glossy pagina’s die sommige boeken siert, alles dat door Uitgeverij Waanders & de Kunst wordt uitgegeven is indrukwekkend en de moeite van het bekijken waard. Of het nu gaat om avant-gardistische ideologie of boeken van de Hollandse meesters zoals tentoongesteld in Manhattan, deze boeken zijn een ware lust voor het oog.

Onmisbaar voor op uw koffietafel

Stel, er komen gasten bij u langs en u gaat koffie zetten. Terwijl zij wachten, kijken zij uw kamer wat rond. Wat is er nu mooier dan een imposant boek vol mooie afbeeldingen op uw koffietafel. Met een boek van de Nederlandse boekenuitgeverij Waanders Uitgevers heeft u alle tijd om op uw gemak koffie en cake klaar te zetten. Uw gasten zullen verrukt in de boeken kijken en u heeft meteen een sterk gespreksonderwerp om de middag of avond mee te starten. Wanneer mensen aan u vragen waar u deze boeken vandaan heeft, want dat zullen zij zeker doen, dan kunt u vol trots beantwoorden dat u een echt boek van Waanders Uitgevers in huis hebt. Verwijs uw gasten naar onze uitgeverij zodat zij ook onze prachtige boeken kunnen aanschaffen.