Mediahotspots
Image default
Entertainment

De perfecte filmavond

Een filmavond is altijd gezellig, lekker met je vrienden naar de bios of gewoon thuis op de bank. Wanneer je op kamp bent met je sportvereniging of je gaat gewoon met de hele sportvereniging een film kijken in de kantine, is het wel zo leuk als ook echt daadwerkelijk iedereen de kans heeft om iets van de film mee te krijgen. Een beamer zou hierbij kunnen helpen. Met de beamer kun je de film afspelen in het groot. Als je een witte muur hebt kun je bijvoorbeeld met de beamer de film laten projecteren op de muur. Iedereen kan zo meegenieten van de film.

 

Niet elke sportvereniging heeft een beamer om de film mee te laten afspelen, daarom kun je er ook een beamer huren. Je hebt dan de beamer alleen wanneer jij hem nodig hebt. Voor die filmavond op het kamp of gewoon in de kantine op zaterdag middag na de wedstrijden.

 

Popcorn

Je kunt natuurlijk geen film kijken zonder popcorn. Want zeg nou eerlijk wat is nou film kijken zonder popcorn. Popcorn hoort gewoon bij de film. En als je dat zelf maakt in de popcornmachine is dat nog 10 keer zo lekker ook als wanneer je gewoon een paar zakken uit de supermarkt haalt. Je hebt ook altijd genoeg, aangezien je zo even wat bij kan maken. Het duurt ook helemaal niet lang, voor zo’n 150 gram popcorn heeft de popcorn maar 2 minuten nodig. Je kunt zelfs wel 5kg popcorn in het uur maken. Dat moet toch wel genoeg zijn voor iedereen. Je kunt bij Kennemer Partyverhuur ook heel makkelijk de popcornmachine huren. Je krijgt gelijk de benodigde ingrediënten erbij. Je kan eigenlijk gelijk aan de slag. Je krijgt eerst voor 50 porties aan popcorn. Is dat niet genoeg dan kan je ook meer bij bestellen.

 

Naast de film in de kantine wordt er natuurlijk ook nog hard gesport op de zaterdag en zondagmiddag. De supporters langs de lijn lusten dan ook vast wel een biertje. Met de biertap kun je voor alle supporters langs de lijn een lekker biertje tappen. En de sporters die na de wedstrijd een biertje lusten kunnen ook genieten van een heerlijk biertje. Om dit te doen hoef je niet eens een heel dure biertap aan te schaffen. Je kunt er heel simpel een biertap huren. Zo heb jij genoeg bier voor de supporters langs de lijn of wanneer je thuis een feestje geeft.