Mediahotspots
Image default
Entertainment

Stretchtent verhuur voor elke gelegenheid

Of je nu een festival organiseert, een tuinfeest geeft of een terras wil overdekken; stretchtenten zijn hier de oplossing voor. Stretchtent verhuur biedt overkapping waar en wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt tijdens een buitenfestival bijvoorbeeld sowieso de dj-booth overkappen om de apparatuur te beschermen, evenals de dj’s natuurlijk. Op het festivalterrein kun je meerdere kleine tenten zetten zodat bezoekers als ze willen overdekt kunnen staan. Je kunt met een stretchtent ook een soort thema-gebied creëren. Als je er bepaalde verlichting en slingers of andere decoratie aan toevoegt, kun je allerlei zones creëren. 

 

Waarom een stretchtent?

Een stretchtent heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten tenten. Ten eerste is zo’n tent makkelijk te plaatsen en ziet het er op zichzelf al tof uit. Daarnaast kun je de zijhoogte van de tent variëren. Zo kun je dus spelen met de ruimte en verschillende vormen van de tenten. Gaat het onverwachts regenen? Dan kun je een van de zijkanten meer naar beneden spannen, waardoor je een soort muur creëert. Het doek van stretchtenten is waterdicht, dus iedereen staat dan zeker droog. 

 

De standaardkleur van stretchtenten is zandkleurig. Hierdoor zijn ze geschikt voor elke gelegenheid. Maar het is ook mogelijk om natuurlijk een andere kleur doek te gebruiken. Ongeacht de kleur en het formaat dat je uiteindelijk kiest; stretchtent verhuur is de oplossing! 

Gerelateerde artikelen

De perfecte filmavond

De kracht van licht en geluid in Hilversum

Het belang van geluid verhuur in Apeldoorn