Mediahotspots
Image default
Entertainment

Zo overleef jij het kinderfeestje van jouw kind!

Je herkent jezelf vast wel in dat je elk kinderfeestje van jouw kind perfect wilt laten worden. Je wilt immers dat alle kinderen vrolijk naar huis gaan en dat jouw eigen kind het ook naar zijn of haar zin heeft gehad. Een leuk voorbeeld van een activiteit is minigolf in Breda bijvoorbeeld. Dit kan nog weleens een opgave zijn en daarom lees je in dit artikel alle tips die je moet weten voordat je het feestje geeft. Lees zeker even verder als je wilt weten hoe je met gemak het kinderfeestje gaat overleven en tot een succes gaat maken! Veel leesplezier alvast. 

Nodig niet extreem veel kinderen uit

Je kind wilt vaak veel mensen uitnodigen, maar het is aan jou om je grenzen aan te geven. Wanneer je teveel kinderen uitnodigt, is de kans groot dat je het overzicht gaat verliezen en dit is iets wat je niet wilt. Hou jezelf vast aan de vuistregel dat je gaat voor de leeftijd van jouw kind plus één. Dit is namelijk meer dan genoeg!

Laat het feest niet te lang duren

Wanneer de kinderen nog jong zijn, is het belangrijk om het feest niet te lang te laten duren. Voor 4/5 jarigen is 2 uur ook heel leuk, voor 6+ is 3 tot 3,5 uur prima. Daarna is je jarige waarschijnlijk gevloerd van alle emoties….

Een kinderfeestje buiten de deur

Het is een groot voordeel als je het kinderfeestje buiten de deur geeft. Je hebt veel keuze tussen verschillende activiteiten buiten de deur. Denk aan karten of bowlen bijvoorbeeld bij Lot66. Erg leuk voor kinderen die al wat ouder zijn. Ook heb je thuis geen troep als je het kinderfeestje ergens anders geeft en dat is fijn achteraf. Je kunt lekker terug naar je opgeruimde huis en iedereen heeft als het goed is een leuke ervaring gehad. Bekijk dus zeker even alle mogelijkheden voor kinderfeestje via de site van lot66.