Mediahotspots
Image default
Zakelijke dienstverlening

De zoektocht naar een incassobureau in Utrecht

Mijn naam is Leanne en ik ben op zoek naar een incassobureau in Utrecht. Het is allemaal zo makkelijk nog niet. Ik heb totaal geen verstand van dit soort dingen en het internet staat vol met hele verschillende informatie. Het is bijna als een speld in een hooiberg. Daarom moest ik een strategie gaan bedenken om zo toch het juiste bureau te vinden. Dus ik begon mijn zoektocht alsnog op het internet. Er staat hierop zoveel informatie, dus er moet allicht iets te vinden zijn. Mijn zoektocht begon met weinig tot geen kennis en uiteindelijk had ik alle kennis die ik nodig had.

Welk incassobureau in Utrecht?

Ik woon dus in regio Utrecht. De bedoeling was dat ik hier ook iets zou kunnen vinden. Dit is wel redelijk te doen, want Utrecht ligt natuurlijk centraal. Maar wat was precies mijn probleem? Ik heb een bedrijfje en ik schrijf zo nu en dan factuurtjes uit. Een grote klant wil maar niet betalen en hier is geen reden voor. Ook krijg ik niet teruggekoppeld waarom ze niet willen betalen. Dit is een groot probleem want ze moeten natuurlijk betalen. In mijn zoektocht naar het juiste bureau stuitte ik op Incasso advocaten. Zij gaven aan gratis naar mijn probleem te kijken en binnen 24 uur hierop te reageren. Het enige wat ik moest doen was het doorsturen van de juiste papieren, dan zouden zij er verder op doorgaan. Dit deed ik en binnen 24 uur kreeg ik bericht terug. Het bedrijf vertelde mij dat ze het voor elkaar gekregen hadden. Mijn klant ging eindelijk betalen. Totaal onverwacht kreeg ik het gratis voor elkaar dat mijn probleem was opgelost. Ik was ontzettend enthousiast! Ze hadden dit super snel gedaan!

Resultaten zijn goed

Ik ben mijn zoektocht begonnen met geen kennis en heb per toeval dit bedrijf gevonden. Zij werkte ontzettend snel en kregen het voor elkaar dat mijn klant mij ging uitbetalen. Ik had nooit verwacht dat dat zo snel zou kunnen. Daarom raad ik iedereen aan om bij Incassoadvocaten een kijkje te gaan nemen als je hetzelfde probleem hebt! Kortom een hele sterke aanrader!