Mediahotspots
Image default
Mode en Kleding

Draag kleding van Marc Cain of Joseph Ribkoff op elke gelegenheid

Wanneer u een blik werpt op het kledingaanbod van Marc Cain, Joseph Ribkoff en kledingstukken van andere ontwerpers, zult u al gauw tot de conclusie komen dat exclusieve mode niet alleen voor exclusieve gelegenheden is bedoeld. Exclusief wordt het genoemd vanwege zijn originaliteit en eigen karakter. Dit betekent dus dat designerkleding zoals die van Joseph Ribkoff tijdens vele verschillende gelegenheden kan worden gedragen. Zowel op zakelijke en feestelijke evenementen als tijdens normale, doordeweekse dagen.

U voelt zich elke dag comfortabel in kleding van Joseph Ribkoff

Wanneer u een blik werpt op de collectie van dit gerenommeerde Canadese modehuis, zal u al snel opvallen dat een groot aantal items een tegelijkertijd elegante en basic uitstraling hebben. De ontwerper is van mening dat een vrouw zich elegant moet kunnen voelen, zonder daarvoor aan draagcomfort in te moeten leveren. Een aanzienlijk deel van de items valt los, maar weet desondanks nog steeds uw vrouwelijke silhouet te benadrukken.

Representatieve kleding voor op kantoor

U heeft natuurlijk een ruime keuze uit kledingstukken die voor wat zakelijkere aangelegenheden zijn bedoeld. Wanneer u op kantoor werkt, streeft u ernaar om er representatief uit te zien, zonder dat het te veel van het goede wordt. Net als Joseph Ribkoff weet Marc Cain daar feilloos op in te spelen. Deze merken bieden vesten, blouses, blazers, jurken en pantalons aan die u eindeloos met elkaar kunt combineren. De smaakvolle items zijn gekleed, maar niet té chique.

Bestel uw exclusieve kleding eenvoudig online

Wilt u de exclusieve kleding van Marc Cain, Joseph Ribkoff of andere gevestigde kledingmerken kopen? Op de website van Modehuis Penninkhof kunt u gemakkelijk het totale aanbod bekijken en de kleding bestellen. U zult er al snel achter komen dat deze merken niet alleen zakelijke kleding bieden, maar dat u ook meer dan genoeg keuzemogelijkheden krijgt wat betreft feestelijke outfits. Zowel Marc Cain als Joseph Ribkoff presenteren u elegante jurken met vrouwelijke silhouetten en fijne pasvormen. Zo gaat u goed gekleed naar een feest, zonder dat de kleding u een ongemakkelijk gevoel geeft. Schuif vol vertrouwen aan bij een gezellig diner en stap enthousiast op de dansvloer. Met exclusieve designerkleding haalt u er het allerbeste uit.