Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Drie goedmakertjes voor als je een verjaardag vergeten bent

Een overvolle agenda, deadlines op werk en je kinderen die elke dag naar een verschillende sportvereniging gebracht moeten worden… sommige periodes zijn nou eenmaal een stuk drukker dan andere, en dan kunnen belangrijke data er zomaar eens bij inschieten. Hoewel het natuurlijk eigenlijk niet goed te praten valt als je de verjaardag van je beste vriend of vriendin vergeet, is het helaas niet onoverkomelijk. Gelukkig zijn er een hoop manieren om het goed te maken, van een klein verjaardag bloemenboeketje, tot aan een dagje er op uit met z’n twee. Lees snel met ons mee hoe je jouw beste vriend of vriendin weer blij kan maken, nadat je zijn of haar verjaardag vergeten bent!  

 

Een cadeautje met een persoonlijke touch 

Om jouw beste vriend of vriendin op te vrolijken nadat je iets hebt gedaan wat niet helemaal leuk was, kan je dit het best doen met een cadeautje met een persoonlijke touch. Op die manier laat je zien dat je weet wat hij of zij leuk vindt en wat diegene voor je betekent. Zoek bijvoorbeeld een mooi boek uit waarvan je denkt dat hij of zij het leuk vindt, en schrijf een kleine notitie op de eerste pagina! Of laat een borrelplankje bedrukken met een quote die jullie beide mooi vinden, of met de coördinaten waar jullie elkaar hebben ontmoet! 

 

Klein maar fijn

Als jouw vriend of vriendin de moeilijkste niet is en het hem of haar niet per se veel uitmaakt dat de verjaardag is vergeten, is het natuurlijk alsnog erg attent om even te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Je kan dus bijvoorbeeld een bosje bloemen laten bezorgen, een stukje chocola opsturen of een mooie wensballon (van helium) toesturen! Een verrassing is natuurlijk altijd leuk en al helemaal op het moment dat je misschien wel iets goed te maken hebt. 

 

Plan een avondje uit samen

Wil je de vergeten verjaardag op een andere manier goed maken dan met een materialistisch cadeau, kan je er natuurlijk voor kiezen om samen een avondje op stap te gaan. Houdt jouw beste maat enorm van een bepaalde voetbalclub, of is jouw beste vriendin verzot op die ene acteur? Zorg er voor dat je de ander verrast met een avondje waarin je laat zien dat je het heus belangrijk vindt wat er in de ander zijn leven speelt en waar hij of zij dus van houdt! 

 

 

https://www.regiobloemist.nl/