Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Drie voordelen van producten verzenden in een brievenbusdoos

Producten kunnen in verschillende verpakkingen verstuurd worden via de post. Verzenddozen, brievenbusdozen, verzendzakken, enveloppen, noem het maar op. Het gebruik van een brievenbusdoos wordt tegenwoordig steeds populairder. Er zijn namelijk veel voordelen van het versturen van producten in een brievenbusdoos. Benieuwd wat de voordelen zijn? Wij zullen er drie met jou delen!

 

Niemand thuis

 

De brievenbusdoos. Het woord zegt het al: deze doos kan geleverd worden in de brievenbus. Er hoeft niemand thuis te zijn wanneer het pakketje geleverd wordt. De bestelling hoeft dus ook niet bij de buren of een afhaalpunt afgeleverd te worden. De levering kan op ieder moment van de dag plaatsvinden en het pakketje kan gewoon uit de brievenbus gehaald worden wanneer het de ontvanger uitkomt. Dit maakt dat je zowel als verzender als ontvanger flexibel bent bij het verzenden en ontvangen van een brievenbuspakket.

 

Milieuvriendelijk

 

Een brievenbuspakket wordt vaak geleverd met de fiets. Het bezorgen met een fiets is een stuk beter voor het milieu dan het bezorgen met een bestelbus. Als verzender houd je dus rekening met het milieu wanneer je het product verpakt in een brievenbusdoos. Het hangt natuurlijk wel af van de afmetingen van het product, of dit product in een brievenbusdoos verzonden kan worden.  

 

Kostenbesparend

 

Voor zowel de ondernemer als de ontvanger is een brievenbusdoos kostenbesparend. Dit heeft te maken met de afmetingen en het gewicht van de doos. Verstuur je een pakket in een grote zware doos? Dan betaal je hier zeker meer voor dan een brievenbusverzending. Verpak kleine pakketjes dus altijd in een brievenbusdoos om kosten te besparen.

 

Laat de brievenbusdoos bedrukken

 

Wil je na het lezen van deze voordelen jouw brievenbusdozen bestellen? Neem een kijkje op Rotimshop.nl en laat je inspireren. Rotimshop biedt de mogelijkheid om brievenbusdozen te laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Zo laat je de brievenbusdoos er leuk uitzien en maak je ook nog extra reclame voor je bedrijf. Ben je toch op zoek naar een andere verzendverpakking? Ook daarvoor moet je bij Rotimshop zijn. Deze verpakkingsspecialist heeft een groot aanbod aan verschillende verzendverpakkingen. Er zit zeker een verzendverpakking bij die voldoet aan jouw wensen.

 

 

 

 

https://www.rotimshop.nl/