Mediahotspots
Image default
Vakantie

Wat houd singlereizen in?

De naam verklapt het eigenlijk al een beetje, maar singlereizen zijn reizen waar je alleen op reis gaat. Het concept van single reizen bij One2gethertravel.nl houdt wel iets meer in dan alleen reizen. Je komt namelijk met een singlereis, georganiseerd door deze reisorganisatie, in een groep met ongeveer 20 andere singles terecht. Vaak zijn deze singles van dezelfde leeftijd en delen ze met jou dezelfde reisinteresses. Zo hoef je je dus niet alleen te voelen, desondanks je alleen de reis bent gestart.

Dit zijn de voordelen van singlereizen

Ook al ben je single betekent dit niet dat je niet op vakantie kan gaan. Vaak zien we er toch tegen op om alleen op reis te gaan, want ja zeg nu zelf, samen reizen is veel leuker! Echter is One2gethertravel.nl het daar niet mee eens. Als reisorganisatie hebben zij gemerkt dat singlereizen net zo leuk zijn als “normale” vakanties. Je kan hier ook kiezen of je de Spaanse zon op zoekt of liever dik bepakt de piste af skiet. De reisorganisatie koppelt je aan een reisgids, die gedurende de hele reis met je mee zal gaan naar excursies en activiteiten. Daarnaast ontmoet je ook nog eens nieuwe mensen met dezelfde interesses, waardoor je altijd iets hebt om over te praten. Dit allemaal samen met heerlijk eten, leuke activiteiten en excursies maken single reizen net zo leuk als op vakantie gaan met vrienden of familie.

Aarzel niet en boek je vakantie

  1. alle actieve vakanties die ze aanbieden. De medewerkers staan je graag te woord als je vragen hebt over bepaalde bestemmingen of de activiteiten die mogelijk zijn op de bestemming. Twijfel je toch nog een beetje of dit wel iets voor jou is? Bekijk dan eens hun website naar de andere mogelijkheden voor kortere singlereizen. Geheid dat er iets tussen zit voor jou.