Mediahotspots
Image default
Fotografie

Een draadloos microfoonsysteem voor de mobiele journalist

Verhoog de kwaliteit van je smartphone-opnames door een draadloos microfoonsysteem aan te schaffen. Ben jij vaak op pad om te vloggen of om interviews op te nemen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod aan microfoonsystemen van deze specialist. Pixigo is dé specialist op het gebied van mobiele content creatie en biedt handige gadgets aan, zoals voorzetlenzen, verlichting, statieven en batterijen. Vind een ideaal draadloos microfoonsystem dat naadloos aansluit bij jouw wensen.

Een uitgebreid aanbod aan microfoonsystemen

Met een draadloos microfoonsysteem neem jij overal waar je komt kristalhelder geluid op. Je hebt de keuze uit diverse soorten microfoonsystemen met verschillende specificaties. Zo vind je gegarandeerd een draadloos microfoonsysteem dat precies past bij jouw werkzaamheden of hobby. Kies bijvoorbeeld voor een lange accuduur en veel opslagruimte, of ga voor een microfoonsysteem waarbij je geluid door middel van een tweekanaals ontvanger en twee zenders afzonderlijk kunt opnemen. Zo kun je het geluid heel flexibel monteren, precies zoals jij het wilt. Ontdek de mogelijkheden of vraag deze specialist om persoonlijk advies over de verschillende draadloze microfoonsystemen.

Ga goed voorbereid op pad

Door een draadloos microfoonsysteem aan te schaffen bij deze specialist, ben je verzekerd van uitstekende geluidsopnames. De microfoonsystemen kun je aansluiten op je smartphone, tablet, camera of andere mobiele apparaten. Met een draadloos microfoonsysteem neem je audio op van professionele kwaliteit. Daarnaast bestel je bij deze specialist andere handige gadgets voor professionele opnamekwaliteit, zoals extra verlichting of een stevig statief. Zo ga jij als vlogger of als mobiele journalist altijd goed voorbereid op pad!

Bestel jouw ideale

De producten die je bestelt bij deze specialist, kun je dertig dagen uitproberen tijdens de bedenktijd. Hierdoor kom je erachter of een draadloos microfoonsysteem voldoet aan jouw verwachtingen. Heb je een vraag over het assortiment van deze specialist? Neem via de webshop eenvoudig contact op met de klantenservice van Pixigo.

https://www.pixigo.nl/nl/