Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Een robuuste houten klok kopen die in ieder interieur past

Het kopen van een nieuwe houten klok is niet altijd even eenvoudig. U wilt natuurlijk dat de klok past bij de rest van de woonaccessoires en meubilair, zodat uw interieur volledig op elkaar aansluit. Dan is het prettig dat u een houten klok kunt kopen die u volledig zelf samenstelt. Van de kleuren op de wijzerplaat tot de stijl van de uuraanduidingen, bij De Lingehof bepaalt u zelf hoe de houten klok die u gaat kopen eruit ziet. Op deze manier past het perfect bij uw mooie hanglamp van hout.

Wie zijn de houtbewerkers bij De Lingehof?

Maar wie maken de woonaccessoires die u bij De Lingehof kunt bestellen? Bij De Lingehof werken verstandelijk gehandicapten die op de zorgboerderij wonen. Onder begeleiding van ervaren houtbewerkers gaan zij in het atelier aan de slag om iedere bestelling op maat te maken. Of u nu een hanglamp van hout wilt of ervoor kiest om een houten klok te kopen, u bent er altijd van verzekerd dat ieder accessoire uniek is. Van houtbewerking tot met de hand schilderen; het wordt allemaal met liefde en precisie uitgevoerd. Als het product helemaal klaar is, wordt er een label met de productiedatum én de naam van de houtbewerker aangehangen. U weet dus precies welke bewoner van De Lingehof uw houten klok of hanglamp van hout heeft gemaakt.

Eenvoudig een bestelling plaatsen

Heeft u een mooie hanglamp van hout gevonden of wilt u een houten klok kopen die perfect in uw interieur past? Wacht dan niet langer en plaats uw bestelling bij De Lingehof zodat de houtbewerkers aan de slag kunnen gaan voor u. Betalen doet u eenvoudig via iDEAL of achteraf indien u dat prettig vindt. Bestellingen vanaf € 75,- worden gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Heeft u nog vragen? Op de website van De Lingehof vindt u de contactgegevens en heeft u de mogelijkheid om een live chat te starten.