Mediahotspots
Image default
Financieel

Ga beleggen op een slimme wijze en let op risico’s

Welke broker is de beste?

Twee brokers waar men tevreden over is om via te gaan beleggen in effecten zijn DEGIRO vs eToro.Beide brokers beschikken over verschillende kosten. DEGIRO is geschikt voor mensen die langdurig beleggen en niet veel opnames doen. Het vriendelijke eToro is ook voor de beginner geschikt en kan goed met DayTraders overweg waardoor opnamekosten laag zijn. Ook wordt er helemaal geen commissie betaald bij eToro. Beide platformen hebben vele klanten die een groot gebruikersgemak ervaren. Ook liggen kosten niet al te hoog. Valutakosten verschillen onderling. eToro leent zich beter voor kleine opnamen tot 900 euro en DEGIRO beter voor bedragen boven de 1000 euro. Een betrouwbare broker heeft goede reviews, een groot aanbod in aandelen en heldere voorwaarden zoals uitbetalingsgaranties bij faillissement.

De broker eToro

Ga je voor een prettige broker die bedienbaar is via je smartphone en handel je per dag? Dan is eToro zeer geschikt. eToro reviews zijn hoog aan de top als het om brokers van 2021 gaat. 0% commissie is zeer aantrekkelijk voor zijn gebruikers. Ook zijn daarom niet voor niets 13 miljoen leden aangesloten. Om te oefenen kun je met 100.000 dollar een gratis demo account openen. Ideaal voor beginners dus. CopyTrade is een handige tool waarbij je naar andere gebruikers kijkt en zelf leert om hun strategieën in te zetten. Effecten bij eToro zijn o.a. aandelen, ETF’s en CFD’s.

De Broker Degiro

Ook Degiro is populair op de beleggersmarkt. De Degiro review is naast eToro ook prima. Deze lange termijn broker leent zich goed voor handelen in effecten. Tools en inzicht in analyses helpen je om een keuze te maken. Ook de beurzen waarbij je met DEGIRO wereldwijd toegang hebt is een groot pluspunt.

Keuze voor een passende broker

De keuze voor een platform hangt af waar jouw doelen liggen en wat je het prettigst vindt werken. Beide platformen hebben hun eigen voor en nadelen maar handelen in effecten. Bij DEGIRO heb je ook nog toegang tot beurzen en de eigen bank. Bij eToro worden alleen dollars gebruikt en heb je te maken met lage investeringen van eenmalig minimaal 200 dollar en minimaal 50 euro als latere inleggen.

http://beter-beleggen.nl/