Mediahotspots
Image default
Wijn

Gewoon thuis genieten van de beste wijnen van over de hele wereld

Als wijnliefhebber wilt u altijd een goede wijn in de kast hebben staan. Die haalt u altijd bij Wijnhuis Oktober. Zij hebben namelijk altijd de beste wijnen ter wereld. U geniet u helemaal van als u ze laat leveren in een wijnabonnement. U krijgt dan regelmatig een pakket met goede rode, witte en roséwijnen. Kies zelf hoeveel wijn u hoe vaak ontvangt. Zo geniet u altijd van een lekkere wijn als u daar zin in heeft. Dit kan alleen, maar u geniet er meer van samen met familie of vrienden. Ontdek daarom ook de mogelijkheden voor een wijnproeverij bij u thuis.

Kies een wijnabonnement dat bij u past

U heeft veel vrijheid als u een wijnabonnement wilt afsluiten bij Wijnhuis Oktober in Breda, Noord-Brabant. Kies bijvoorbeeld voor een regelmatig pakket met 3,6 of 12 wijnen, voor de echte wijnliefhebber. Als u een hoeveelheid heeft gekozen, dan kiest u of u het pakketje per maand of per kwartaal wilt ontvangen. Als u uw wijnpakket per kwartaal wenst te ontvangen, dan krijgt u deze in maart, juni, september en december. U ontvangt altijd seizoenswijnen, zodat deze passen bij zowel de zomer als de winter. Op deze manier geniet u het meest van uw goede glas wijn, en serveert u bij ieder gerecht, het hele jaar door, een bijpassende wijn.

Geniet van de lekkerste wijnen met vrienden en familie

Als u een wijntje drinkt met vrienden of familie, dan geniet u er extra van. Daarom is het een goed idee om een wijnproeverij bij u thuis organiseren. Dan heeft u een gezellige avond, met de lekkerste wijnen. Deze worden geleverd in een doos, samen met interessante informatie over iedere wijn. Dus bent u geïnteresseerd in het wijnabonnement, of organiseert u graag een wijnproeverij bij u thuis? Bij Wijnhuis Oktober vindt u het allemaal. Zo komt u altijd aan de beste wijnen.