Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Gebruik maken van ADODAK als u een plat dak met een lekkage heeft

Een lekkage op een plat dak

Wanneer u in het bezit bent van een bedrijf met een plat dak, kunt u ook een lekkage krijgen. Dat is heel vervelend. U mag niet wachten met het verhelpen van de lekkage van uw plat dak. Wanneer de lekkage namelijk te lang aanhoudt, kan het hout dat onder de dakbedekking ligt, gaan rotten. Dat moet u zeker zien te voorkomen, omdat anders het hele dak gerenoveerd zal moeten worden en dat gaat behoorlijk in de papieren lopen.

Het repareren van de lekkage op een plat dak

U zou kunnen proberen, als u een lekkage op uw dak heeft, om het zelf te maken. Nu zal dat niet gemakkelijk zijn. Wanneer u het dak inspecteert, dan zult u merken dat de dakbedekking nog volledig intact is op de plaats van de lekkage. De oorzaak van de lekkage kan op een plaats zijn die meters vanaf de plek ligt waar u de lekkage ziet. Wanneer u het niet zelf kunt repareren, moet u een erkende dakdekker benaderen. Woont u in Rosmalen of in de omgeving daarvan, dan is het verstandig om op internet te kijken of u een erkende dakdekker Rosmalen tegenkomt. Bij het zoeken naar een erkende dakdekker Rosmalen, voor een plat dak, ziet u ADODAK.

De firma ADODAK

ADODAK is gespecialiseerd in het aanleggen van platte daken en het onderhoud. Voor de dakbedekking wordt bitumen, EPDM of kunststof gebruikt. Wanneer u gebruik maakt van de firma ADODAK, dan weet u zeker dat een gespecialiseerde dakdekker bij u langskomt. Deze zal het dak inspecteren en wanneer hij ook niet de juiste oorzaak van de lekkage kunt bepalen, zal hij u aanraden er een nieuwe dakbedekking op aan te laten brengen.

De offerte van ADODAK

Wanneer u akkoord gaat met het plaatsen van een nieuwe dakbedekking, zal hij de voor- en nadelen van de verschillende soorten dakbedekking met u bespreken. Als u een bepaalde dakbedekking uitgekozen heeft, dan zal hij deze zo snel mogelijk aanbrengen, nadat u de offerte heeft goedgekeurd. U kunt bij ADODAK ook een onderhoudscontact afsluiten. Ze zullen dan jaarlijks langskomen om het dak en de afvoer voor het water schoon te maken. Hierdoor zal uw dak zijn optimale conditie blijven behouden.

https://www.adodak.nl/