Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Maak kennis met de gezellige bso Den Haag van Road2School

Bso Den Haag waar uw kind zich gezien voelt

Zoekt u een bso in Den Haag waar uw kind veel aandacht krijgt? Bso-groep De Uil van Road2School vindt het belangrijk dat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen en daarom worden de groepen bewust klein gehouden. Bij deze buitenschoolse opvang krijgt uw kind het gevoel dat het uniek en belangrijk is. Doordat uw kind zich veilig voelt, kan het zich sneller ontwikkelen. Dagelijks worden sportieve, muzikale of natuuractiviteiten aangeboden, zodat uw kind veel plezier kan maken.

Goed geschoold team voor buitenschoolse opvang in Den Haag

Het team van deze bso bestaat uit goed opgeleide pedagogisch medewerkers. Zij weten hoe zij de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen kunnen stimuleren. De kinderen leren bij deze bso Den Haag hun zelfredzaamheid te vergroten. Daarnaast krijgen ze te horen hoe ze netjes met andere kinderen moeten omgaan en hoe ze kunnen overleggen over hun spel. Positief gedrag, zoals een ander helpen, wordt beloond via een beloningssysteem.

Road2School: kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Road2School is een kinderdagverblijf en bso aan de Van Swindenstraat 10a in Den Haag. Opvanggroep De Rups is voor baby’s en kindjes tot tweeënhalf jaar, De Vlinder is voor kinderen tot vijf jaar en op De Uil zijn kinderen van vier tot dertien jaar welkom. Een gevoel van veiligheid en een huiselijke sfeer zijn belangrijk bij kinderopvangcentrum Road2School. Is uw kind trager in bepaalde ontwikkelingen of heeft het een rugzakje, dan bieden de pedagogisch medewerkers de juiste begeleiding aan, die uw kind verder helpt.

Elk kind verdient het om de aandacht te krijgen die zijn of haar talenten stimuleert. Kinderen ontwikkelen zich het meest tijdens spel en daar is tijd genoeg voor bij dit kinderdagverblijf met bso in Den Haag. Mocht uw kind op de buitenschoolse opvang ook huiswerk willen doen, dan kunnen de medewerkers hierbij helpen. Bij Road2School wordt elk kind zo goed mogelijk ondersteund bij het ontwikkelen van vaardigheden!

https://www.road2school.nl/