Mediahotspots
Image default
Bloemen

Gladiolen bestellen bij dé specialist in bloembollen

Bulbs4you is dé plek waar je gladiolen en ander soort bloembollen kunt bestellen tegen een scherpe prijs. Dit bedrijf bestaat al sinds 1963 en is een echte specialist op het gebied van bloembollen. Door de bollen in hun webshop aan te bieden, willen ze bloembollen toegankelijker en moderner maken voor elke generatie. Daarnaast voorzien ze je ook graag van advies en handige tips over hoe je de bollen het best kunt planten. Je hebt de keuze uit verschillende lente- en zomerbloeiers en bent verzekerd van 100% bloeigarantie. De bollen zijn daarnaast allemaal afkomstig uit Nederland, waardoor hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd is.

Hoe zorg je ervoor dat gladiolen goed groeien?

Gladiolen zijn favoriet onder vele tuinliefhebbers. Dat is niet zo gek, want de bloemen bloeien uit tot prachtige kunstwerken en zijn in verschillende kleuren te bestellen. Om de bloemen volledig tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat je tijdens het planten rekening houdt met enkele zaken. Zo kun je de bollen het best kopen vóór het voorjaar en planten in april of mei. Wanneer je ze in de tuin plant, doe je dit eind april of begin mei. Plant de bollen op een zonnige plek, in een gat van ongeveer zeven centimeter en doe er direct tuinmest bij. Als je de bollen liever in potten plant, kun je dit het best begin april doen. Zet ook de potten op een zonnige, relatief warme plek zodat ze direct kunnen gaan groeien.

Plaats direct je bestelling in de webshop

Ben je enthousiast geworden en wil je gladiolen bestellen om ze zelf te gaan planten? Doe dit eenvoudig en snel in de webshop van Bulbs4you. Je kunt je bestelling binnen drie werkdagen thuis verwachten. Wil je advies of heb je vragen over het bestellen van gladiolen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen je graag meer!

https://www.bulbs4you.nl/nl/