Mediahotspots
Image default
Woningen

Redenen om een houtkachel te kopen

Er zijn allerlei redenen waarom u een houtkachel moet kopen. Zeker in vergelijking met een open haard is dit een verstandige keuze. Houtkachels hebben namelijk een hoger rendement dan open haarden, waardoor ze beter zijn voor het milieu en u minder hout nodig hebben. Natuurlijk zorgen houtkachels naast warmte ook voor een gezellige sfeer in de ruimte. Home Garden Shop in regio Arnhem-Nijmegen is een goede plek om uw nieuwe houtkachel te kopen en professioneel advies te ontvangen.

Maak uw ruimte weer sfeervol

In eerste instantie willen de meeste mensen graag een houtkachel of open haard voor de sfeer. Een vuurtje maakt een heerlijk geluid en zorgt voor gezelligheid in de ruimte. Daar komt natuurlijk bij dat een open haard of houtkachel warmte in de ruimte brengt. Bij het maken van een keuze is het belangrijk om niet alleen sfeer mee te wegen, maar ook hoe milieuvriendelijk een open haard of houtkachel is. Houtkachels zijn veel beter voor het milieu wanneer u een nieuw model kiest en verstandig stookt.

Kies voor een hoog rendement

De belangrijkste reden waarom houtkachels beter voor het milieu zijn dan open haarden is omdat ze een hoger rendement hebben. Een open haard verliest veel warmte, omdat deze open is. Een houtkachel is afgesloten met een venster van glas, waardoor de warmte veel minder snel verloren gaat. Hierdoor heeft de kachel een hoger rendement. Dit betekent ook dat u minder hout nodig heeft en dus lagere kosten heeft. Houtkachels zijn CO2-neutraal en hout is een hernieuwbare bron.

Houtkachel kopen in de showroom

In de provincie Gelderland kunt u een nieuwe houtkachel kopen bij Home Garden Shop in Gendt. Hier kunnen experts u voorzien van deskundig advies en krijgt u een persoonlijk 3D-ontwerp vooraf aan de aankoop. Zo weet u goed hoe de houtkachel er in uw ruimte uit zal zien en kunt u het meest geschikte model kiezen. De specialisten zijn goed opgeleid en zorgen ervoor dat uw houtkachel veilig geïnstalleerd wordt.

https://homegardenshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Zorg voor goede vloerisolatie bij oudere woningen

Een mantelzorgwoning kopen die voldoet aan al uw wensen en eisen

Relaxstoelen die uw zithouding verbeteren