Mediahotspots
Image default
Bloemen

Schitterende Scandinavische bloemen van dé bloemenexporteur

Kunt u ook zo genieten van een mooie bos bloemen? Heeft u een bloemrijke tuin, of verrast u vrienden en familie graag met een mooie bos? Maak dan kennis met Scandiflora. Zij zijn een ervaren bloemenexporteur die zich richt op de Scandinavische markt. Scandiflora koopt namelijk de mooiste bloemen uit verschillende Scandinavische landen. Dit gebeurt door medewerkers die gemiddeld al meer dan 25 jaar ervaring hebben. Omdat ze echte liefde voor het vak hebben, kunt u kiezen uit veel verschillende planten, bloemen en decoratiegroen. Of u nu een mooie plant voor in uw tuin zoekt, of iemand wilt verrassen met een mooi boeket, u kunt altijd terecht bij deze specialist.

Profiteer van efficiënte logistieke producten

U kunt bij deze bloemenexporteur niet alleen kiezen uit verschillende soorten bloemen en planten, maar ook bieden zij een professionele dienstverlening. Zij hebben namelijk een professioneel logistiek proces. Als u een order indient, dan worden de producten die u bestelt verzameld op één kar. Ook worden de bestellingen op een overzichtelijke manier in de vrachtwagen geladen, zodat ze eenvoudig gelost kunnen worden. Op deze manier verloopt het logistieke proces zeer efficiënt, zodat er geen onnodige tijd verloren gaat. Op deze manier kunt u snel genieten van een mooie bloemenpracht.

Kies uit veel verschillende bloemen en planten

U kunt deze bloemenexporteur niet alleen terecht voor de mooiste bloemen en planten, maar ook voor de leukste decoratieartikelen. Wat betreft planten kunt u kiezen uit zowel kamer- als tuinplanten. Als de planten uit Scandinavië naar Nederland zijn vervoerd, kunnen ze bij kwekers in Nederland verder groeien en bloeien. Op deze manier krijgt de plant de juiste conditie. Wilt u meer weten over wat Scandiflora voor u kan doen? Bekijk de mogelijkheden op de website en neem contact op om uw wensen en behoeften te bespreken. Deze specialist helpt u graag