Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Goedkope rijlessen in Utrecht vind je bij Rijschool Galgenwaard

In Utrecht zijn er rijscholen in overvloed. De ene rijschool is de andere niet en toch beweert elke rijschool natuurlijk de beste te zijn, de beste service te bieden en de leukste rijinstructeurs te hebben. Maar waarom zou u dan toch moeten kiezen voor rijschool Galgenwaard? Dat leg ik u graag uit!

Rijlessen op maat

Niet iedereen is hetzelfde, daarom is het belangrijk dat de rijschool waar u uw rijlessen in Utrecht gaat volgen past bij u. Bij Rijschool Galgenwaard worden de rijlessen aangepast op uw wensen. Of u nu ’s avonds wil lessen of in het weekend, snel door de lessen heen vliegt of het liefst om de week lest, bij Rijschool Galgenwaard is het allemaal mogelijk. Er wordt naar uw persoonlijke wensen gekeken en samen met u vastgesteld hoe uw lesschema en uw lessen er uit zullen zien.

Hoog slagingspercentage

U wilt natuurlijk het liefst in een keer slagen. Echter is het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Nederland maar 50,3%. Dit houdt in dat maar de helft van de mensen in een keer slaagt voor zijn rijbewijs. Bij Rijschool Galgenwaard ligt dit slagingspercentage echter tussen de 64 en 68%. De kans dat u uw rijbewijs in een keer haalt is dus veel hoger bij Rijschool Galgenwaard.

Goedkope rijlessen

Bij rijschool Galgenwaard begint allereerst met een gratis intake les. In deze intake les geeft de rij instructeur advies over hoe uw rijopleiding er uit zal gaan zien en zal deze u een advies geven over hoeveel lessen u waarschijnlijk nodig heeft. Zo heeft rijschool Galgenwaard lespakketten van 10, 20, 30 of 40 lessen en betaalt u voor een rijlespakket van 20 lessen € 1179 euro. Wanneer u student bent komt hier nog een korting van 10% bovenop.

https://www.rijschoolgalgenwaard.nl/