Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: het nieuwe plan gaat rond als een lopend vuurtje

Fijn schildersbedrijf Hengelo. Het nieuws over het nieuwe plan van de heer Ad van de Zon uit mooie en leuke Brabantse dorp Mill gaat als een lopend vuurtje door het bedrijf van de Gele Lo. Iedereen had het nieuws snel te pakken. De directie bestaat uit de drie broers Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo. De directie besloot een mailtje rond te sturen aan iedereen in het bedrijf, dus groot nieuws. Schildersbedrijf Hengelo.

Iedereen heeft twee weken de tijd om een idee in te leveren

Schildersbedrijf Hengelo. Iedereen die werkt bij de firma van de Gele Lo krijgt ruim twee weken de tijd, de kans om iets leuks te bedenken. Hoe kan het nieuwe plan van de heer Ad van de Zon het best worden opgepakt door de firma van de Gele Lo? Het is een vrije opdracht, alles is mogelijk, alles is welkom. De directie, dus Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot Jo van de Gele Lo fungeert als jury, zij bepaalt de uitslag. Schildersbedrijf Hengelo.

De directie is jury bij het beoordelen van de ideeën

Schildersbedrijf Hengelo. Als bron van inspiratie wordt de hele grote en mooie kaart met daarop het plan met de maar liefst veertien onbewoonde eilandjes opgehangen. De kaart wordt opgehangen aan de muur van het kantoor waar de administratie zit. Het gonst en wemelt van de ideeën. Kortom het nieuwe plan leeft enorm, iedereen in het bedrijf van de Gele Lo is er volop mee bezig. De directie kan meer dan duizend reacties verwelkomen. De beste reactie wordt door de directie gekozen. De winnaar krijgt een mooie prijs. Schildersbedrijf Hengelo.