Mediahotspots
Image default
Sport

Handige apps voor het joggen

Loop je ook wekelijks of meerdere keren per week een rondje? Naast goede schoenen en comfortabele hardloopkleding zijn er verschillende accessoires die deel uitmaken van jouw uitrusting. Denk hierbij aan je telefoon of een hardloophorloge. Voor het joggen zijn er verschillende apps beschikbaar die helpen bij ontspanning tijdens het hardlopen, maar ook apps die je helpen om je prestaties te meten. Als je je telefoon meeneemt tijdens het hardlopen is het belangrijk, dat je je telefoon goed beschermt. Met een smartphonehoesje online bestellen maak je het jezelf makkelijk.

Apps als ondersteuning

De populairste apps waarmee je je prestaties kunt volgen zijn Runkeeper, Runtastic en Endomondo. Runkeeper geeft tijdens het lopen aan hoe snel je loopt en hoeveel kilometer je al gelopen hebt. Ook kan je je trainingsresultaten vergelijken met andere hardlopers. Bij Runtastic kan je je route terugzien en zie je waar je sneller of langzamer gelopen hebt. Endomondo is ideaal als je meerdere sporten combineert. Met Metronome Beats kan je instellen hoeveel stappen je per minuut wilt zetten. Je hoort dan piepjes op het moment dat je voet de grond moet raken. Dit helpt je als je op pastempo wilt trainen. Begin je net met lopen? Met Hardlopen met Evy heb je je eigen hardloopcoach.

Apps voor de ontspanning

Naast de apps die je helpen bij je prestaties en waarmee je je resultaten kan analyseren, zijn er ook andere apps die je tijdens het hardlopen kan gebruiken. Luister je graag naar muziek of een podcast? Op Spotify kan je zelfs afspeellijsten vinden die speciaal gemaakt zijn voor tijdens het hardlopen. Met Bookchoice verlies je jezelf in een luisterboek tijdens je duurlooptraining. Je kunt zelfs een sport telefoonhoesje kopen waar je jouw smartphone in kunt stoppen en om je arm kunt bevestigen. Dus, heb je moeite om het joggen vol te houden? Deze apps trekken je over de streep en maken trainen leuker. Succes!

https://www.leuke-telefoonhoesjes.nl/